Åkpåsar


Sjukstuga

Här hemma är vi förkylda.Lilleman har fått de värsta. Igår hade han feber och hosta. Gav ahn en panodin sen natta vi honom. Ska snart ta tempen igen hoppas han inte har feber stackaren. Idag ska vi på advents frukost hemma hos Dicks kusin och hennes familj. Om lilleman inte har feber. Sen ska vi hem till farmor och farfar i eftermmiddag och dricka farfars hemma gjorda glögg och äta pepparkakor. Men allt beror på lillemans temp.
Igår jobbade första gången sen Maj månad. Jobbade i försig bara 3 timmar men guud var långa dom timmarna var haha ville bara hem till min sjukling och älskling. Men det kan vara skönt för pappa och son och mysa lite bara dom två ;) Ska börja jobba lite extra efter Jul men inte allt för ofta och bara när Dick 'r ledig. Lämnar inte bort lilleman för jag ska jobba. Så det kommer ju bli nångång på nån helg.
Igår fick Elliot en ljusstake av hans mormor, det är ett lucia tåg. den är såå fin. Står inne på hans rum och lyser fint ;)
Jag fick även en present . En sminkkalender ;) ska bli skoj och öppna den ;)
Visste ni att Paul Frank gör åkpåsar till Bugaboos vagnar. Åkpåsen kommer ut i feb. Funderara på att boka en ;) Dom är såå fina ;) I fredags var Martin,Jessika och Oskar här på middag, Vi bjöd på helstekt kotlettrad med potatis,Brysselkål,rödkål.äpplemos och égen sås.Mums och till efterrätt blev det rabarber paj med vitt choklad täcke;)

Nä nu ska jag ta tempen på lilleman och han ska ha sin frukost gröt ;)
Älskar min familj mest i heeela världen.

           






         




smink kalendern                    Julpynt
   

vår dag

Idag har vi varit på öppna förskolan med Martin,Oskar,Therese och Isabelle, Vi sjöng och fikade ;) Efter det åkte vi in till Limhamn till babysimmet, där dök lilleman 4 gånger, Han är såå duktig vår fina prins, Han älksar verkligen vatten ;) Plaskar och skrattar. Charmknutte ;)
Efterdet åkte vi hem och satte upp julgardiner sen gick vi en runda med Mia och Laura. Sen hem och laga middag, det blev fisk idag Muuuums älskar fisk men tyvärr har jag en sambo som inte är såå glad för det men ibland lyckas jag övertala honom ;)'
Idag hämtade älsklingen våra ringar ;) Så snart är vi förlovade igen ;) Klumpiga Johanna gjorde såklart av med sin på jobb ...... !!
Vi tänkte göra nåt mysigt ihelgen;) Över en mysig frukost kanske vi får se ;)
Imorron står det Julpyntning på schemat ;) Dick älskar julen , Jag hade kunnat vara utan pyntet hahah
Dick köper chokladkalendrar själv tänkte jag köpa mig en sminkkalender ;)
På kvällen kommer Martin,Jessica och Oskar hit och äter middag med oss ;)
På dagen ska jag även hämta paket från Hm ;)

Ha en mysig helg


Måndag och Tisdag

Igår var en bra dag om man gemför med måndags, Då jag halka med vagnen och Elliot var som tur var skadades inte Elliot utan det va jag som tog smällen. Tappa min mobil i samma veva, Gick i hundbajs med vagnen. Tog fel på datumet, Tappade mina nya handskar. Som tur var hände det inte mer. 
Antlingen var det en typisk måndag eller är den 24 min nya ioturs nummer, På kvällen i måndags träffade jag mina kära arbetskamrater dom hade köpt jätte fina kläder till lilleman, sen gick vi ut och åt på Wärdhuset vid mellanheden men fyyy fan vad dålig service gå inte dit :P Kom hem ganska tidigt vilket vad skönt efter den dagen, Somnade direkt med en jääkla huvudvärk.,Elliot sov ganska oroilgt den natten kanske beror på halkan, snuvig ja jag vet inte men han ville iallafall mysa med mamma n'är han vakna, Sen somnade han på min axel ganska såå snabbt. Igår var vi ¨å¨Öppna förskolan med Sanna och Luca, var ett tag sedan man träffade dom men. Alltid lika skoj och träffa dom två.;) Efter öppna följde vi dom till bussen sen hem efter det hade fått posten . Fick ett brev på dunderbutiken att jag kunde hämta paketet på Statoil nu. Gick dit direkt efter som lilleman sov gick jag snabbt med vagnen dit. Postade även ett brev till Elliot kusin som har varit sjuk såå Elliot ville skicka ett liten krya på dig paket till henne ;) Hem igen laga middag, Det blev lasagne med en god sallad., Efter det gick jag till ica tredje gången den dagen jag gick in till byn hahaha på kvällen kom Maria upp en stund, vi snackade lite , hon gjorde lilleman jätte pigg haha så när hon skulle hem la jag honom i vagnen och följde henne hem , han somnade direkt.så ig¨år blev det en del promenader haha Idag vet jag ointe alls vad vi ska hittapå. Inatt sov Elliot heeeeela natten i sin egna säng. ;) Nä nu ska lilleman äta sin frukost gröt ;) Ha en trevlig onsdag



Lillieman somnade med sin napp härom kvällen Ovanligt ;);)

Muums med morots pure haha Han äter med hela ansiktet ;)

Elliot vill bara sitta hela tiden, sitta eller stå helst ;)

Lilleman i sin nya mössa som Sannas mormor har stickat. Den är såå fin ;) Tack snälla ;)
Hon har även stickat tröjan den fick han i dop present av Sanna,Alex och Luca ;)

Elliot och Luca är redan bra kompisar ;)

Bad pojken

                             

Blabla

Varit kass på att uppdatera på sistonde men men, Idag får jag väl ösa på för dom dagarna jag missade haha Eller nåt ;)
Ifredags va vi på Ullared med Elliots farmor och faster, Vi shoppade som galningar till lilleman, Jätte billiga leksaker i märken som vi gillar, Tex Brio fischer price. Massa julklappar blev det ;)Eftersom vi har köpt ny bil som är en halvkombi, Vi fick knappt plats med allt hahah vi fick ha kassar i knäna o allt, Den ända som satt sköt va lilleman och tur va väl det ;) När vi va hemma med allt packning och Elliot va nerbäddat med pyjamas och ren blöja stack jag över till Mia och tog ett glas vin., Mycket uppskattat efter en dag i Ullared haha
I lördags va vi bara hemma, Lagade god middag och städade och mös en massa ;) Va ute en stund med Therese när lilleman hade somnat. I söndag va vi också bara hemma kan vara mysigt ibland haha Typ första helgen på väldigt länge. Igår måndag sov jag och Elliot ut ordentligt Vid 10 tiden kom pappa D hem då han hade jätte ont i huvudet och mådde illa så han bäddade ner sig och vi gick upp och åt frukost Elliot är jätte duktig med och äta gröt ocg purerer...=)
Idag har vi varit på Öppna förskolan med Therese och Isabell. Efter det sov Elliot i 4 timmar och däri mellan va vi hemma hos Mia och Laura och snacka massa skit haha. Hem igen och lagade middag sen bakade jag en cheesecake till imorron, Då jag ska ha klädparty här hemma med barnkläder;) Ska bli skoj och träffa alla tjejer ;)
På torsdag är det dags för babysim igen och denna gången ska vi dyka;) Hoppas lilleman gillar det men de tror jag han älskar och bada ;) Nä nu ska jag försöka natta Elliot igen, Han vakna precis efter att ha sovit i 2 timmar, Jaja Ha en mysig kväll
                                        

Bilder på lilleman

Dagens inköp
2 sparkdräkter från Hummel
1 sparkdräkt från Molo
1 body från Molo
1 par adidas skor

Lillemans nya skor


Bus i sängen


Sluta fota mig mi mamma haha


Lilleman försöker sätta sig upp ;)


Mys med nallen


Mamma skynda dig med maten nu haha


Världens bästa Pappa

Itorsdag fyllde världens bästa pappa/Morfar 60 år och detta firade vi idag hemma hos min syster. Med oxfile,tårta,godis och sång ;) Imorron är det Dicks första farsdag. Han farsdags present fick han idag ;) Morron tofflor där det står världens bästa pappa på ;)
Idag innan kalaset. Har vi haft fullt upp. Flyttat och donat. Varit på ikea köpt ny hylla. Imorron ska vi köpa ny tv till vardagsrummet den gamla ska in i sovrummet. Jag ville ha en mindre där men Dick ville ha en större i tvrummet s¨å det blir en större där. Imorron ska vi även köpa rullgardin till lilleman för imorron ska han sova på sitt egna rum för första gången. Får se hur det går :P
Idag var det Dicks tur och ha sovmorgon så jag och Elliot gick ut och gick och köpte bullar och gott pålägg med oss hem ;) Så det blev en mytsig lördags frukost. Elliot åt broccolipure Muuums eller inte haha Men han gillade det bättre idag än igår iallafall haha Men det bästa är gröt ;)
På fredag ska vi till Ullared;) Längtar älskar ju att shoppa ;)
Hämta ut paket till Lilleman idag . En blå Paul Frank munktröja. Mega fin är den ;)
Sen hade jag även beställt två nappflaskor ;) dom flaskorna han gillar bäst finns såklart bara på nätet haha Eller nån kanske vet vart dom går att handla detoils flaskor??? Någon ????
Nääänu ska jag bädda ner mig och mysa med Dick, Vet ni om att jag har världens bästa sambo. Han är det finaste som finns.... Synd jag bara inte visar det varje dag.. Usssch dåligt med sömn gör en trött och hängig och grinig haha
Näää sovgott :P

Aq-Va-Kul

Idag var vi på Aq-va-kul med Jessika, Oskar, Mia och Laura.
Elliot älskar att bada, plaskar på som vanligt ;) Värsta charmtrollet ;) Vi bada ungefär i 1 timme sen va det matdags för barnen och sen somna dom en väldigt liten stund haha Sen vart de full igång i omklädningsrummet men efter en flaska igen som dom gott ;) och då passa vi på att käka på resturangen där inne,. Rikitgt god mat fortfarande mätt haha
Lilleman har precis somnat efter 2 bad i badkaret och en nerbajsning på mamma hahha
Hoppas hoppas hoppas lilleman sover heeeela natten lång :P Var på bvc idag, vägde och mätte;) 7250 och 64 lång ;) Min lilla köttbulle;) Iallafall snackade med henne om att han Elliot inte blir mätt fast jag ger honom mer, så vaknar han alltid på natten och är mer hungrig Så hon sa att jag skulle börja ge gröt på kvällen innan nattning och sen flaska, Idag blev det en smakpotion på gröten till frukost och kvällen han älskar det gapar för fullt hahaha Så när vi har kommit upp i en tallrik kanske han sover hela natten för då blir han mätt ;) Stor kille kräver myyyyyycket mat ;) På torsdag fyller världens bästa pappa/morfar 60 ;) Han kommer hit på middag vi ska bjuda honom på langos ;) Muuums;) Och på lördag ska han firas ordentligt ;) med alla barn och barnbarn =)
Imorron ska vi träffa Catta, Sanna och Jessika,  Men först ska jag upp istan och kolla på ny vinterjacka jag ska få av världens bästa älskling ;) Sen på ett par nya skor ;)
Nä nu måste jag bädda ner mig
Sovgott
Sätter in en bild på världens finaste Elliot i sina fina badshorts ;)

                                                                 

SmakPortion

                       
En bild säger mer än tusen ord ;) Titta på denna fina pojke;)

                              



                      



                      


Pildammsparken

va i Pildammsparken med mamma, Oskar, Jessika och Carl, Gick där en stund sen stanna vi vid en lekplats så Carl fick leka lite, Han går för fullt nu han är såå duktig ;)
Elliot sov igenom hela besöket haha
Måndag imorron, Vad ska ni hitta på iveckan??

Allihopa ;)

Elliot redo för parken ;)

Farmor/mormor gungar =)

Duktiga Carl ;)

2 november

Godmorgon alla glada :P
Jag och lilleman har varit upp sen 7 de ni haha Pappa D ligger fortfarande och nannar, Tänkte väcka han vid 10 tiden. Så han inte sover bort hela dagen snäll jag är väl hahahaha
Idag är det 1år sedan vi fick reda på att vi var gravida. Herregud vad tiden går snabbt för snabbt. Kan den inte stanna lite nu. Han är så mysig nu ;) Snart står han där med moppe och en flickvän mamma inte gillar haha
Idag har vi inget planerat eller jo vi ska titta förbi D föräldrar så dom får mysa med Elliot ;)
Funderar om jag ska gå ut och gå en stund då kanske Elliot somnar med ;)
Ska iallafall klä på oss nu.
Hoppas ni får en mysig söndag


Stålis ;)


Dålig uppdatering

Ursäkta;)
Får väl berätta hela veckan här nu haha
Vi var och bada igen i torsdag, Elliot älskar det ;) Han skrattar och ler och snackar en massa ;)Vi var och bada med Miaoch hennes Laura.

Ifredag va vi hemma gick en snabb runda med Therese,Isabell och Mia och Laura men fy vad kallat det var, Har inte börjat använda min vinterjacka än, Vi gick hem igen efter ha vait på lekplatsen ett tag, Elliot sov med flickorna gunga för fullt ;) Snart sitter Elliot där med herreguuud vad tiden går snabbt. Han börjar bli stor, Vill aldrig sitta ner utan bara stå hela tiden, Han är världens snällaste. Ler och skrattar för det mesta om han inte är övertrött. Just nu ligger han på sitt täcke framför tv och snackar för fullt hahaha
Idag var vi uppe istan och byta Elliot Brio spis till en vit ;) och sen handla jag inne på Polarn och pyret till honom ;)
En par slim jeans och en röd tröja och en mössa och kalsongen ;)
Dick är hemma hos din bror och kollar på fotboll efter det ska dom ut, Pappa skulle iäntligen komma hit men han tar det i veckan istället. Men min Emma klämma kommer snart hit, Vi ska busa med Elliot och snacka massa skit hahaha
Igår handla vi en tomte dräkt till Elliot så årets julkort är klara nu ;)
Nä nu ska jag busa vidare med Lilleman;)


Dagens inköp från PoP

Lilleman vill bara stå hela tiden ;)

Busa med pappa är roligt ;)

Mys med mamma

Lilleman snackar för fullt ;)


RSS 2.0