Sjukstuga

Här hemma är vi förkylda.Lilleman har fått de värsta. Igår hade han feber och hosta. Gav ahn en panodin sen natta vi honom. Ska snart ta tempen igen hoppas han inte har feber stackaren. Idag ska vi på advents frukost hemma hos Dicks kusin och hennes familj. Om lilleman inte har feber. Sen ska vi hem till farmor och farfar i eftermmiddag och dricka farfars hemma gjorda glögg och äta pepparkakor. Men allt beror på lillemans temp.
Igår jobbade första gången sen Maj månad. Jobbade i försig bara 3 timmar men guud var långa dom timmarna var haha ville bara hem till min sjukling och älskling. Men det kan vara skönt för pappa och son och mysa lite bara dom två ;) Ska börja jobba lite extra efter Jul men inte allt för ofta och bara när Dick 'r ledig. Lämnar inte bort lilleman för jag ska jobba. Så det kommer ju bli nångång på nån helg.
Igår fick Elliot en ljusstake av hans mormor, det är ett lucia tåg. den är såå fin. Står inne på hans rum och lyser fint ;)
Jag fick även en present . En sminkkalender ;) ska bli skoj och öppna den ;)
Visste ni att Paul Frank gör åkpåsar till Bugaboos vagnar. Åkpåsen kommer ut i feb. Funderara på att boka en ;) Dom är såå fina ;) I fredags var Martin,Jessika och Oskar här på middag, Vi bjöd på helstekt kotlettrad med potatis,Brysselkål,rödkål.äpplemos och égen sås.Mums och till efterrätt blev det rabarber paj med vitt choklad täcke;)

Nä nu ska jag ta tempen på lilleman och han ska ha sin frukost gröt ;)
Älskar min familj mest i heeela världen.

           






         




smink kalendern                    Julpynt
   

Kommentarer
Postat av: Malin

Han verkar så go lille Elliot =)

2008-11-30 @ 08:44:33
URL: http://malinannajosefine.blogg.se/
Postat av: Jessica

ja det va en jättegod middag ni bjöd på ... Bilderna blev ju jätte bra på dem.../// pussar

2008-12-01 @ 21:24:14
URL: http://getingens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0