Mina Pojkar

Jag är såå fruktansvärt glad att dessa pojkar finns i mitt liv.;)





-5 kg på vågen

Härligt att det går framåt ;)
Idag har min arbetskamrat varit här med hennes sambo, Elliot fick jätte fina kläder av dom ;9 När man såg hennes söta mage saknade man magen ;) Blev nästan sugen på ett syskon till Elliot nu ;) Hahaha men nä vi ska vänta, Först ska vi njuta av lilleman och hitta på massa roliga saker med honom, När han börjar närma sig 4 ska vi börja planera för ett syskon ;)
Men det finns ju saker man tänker på när det gäller framtida syskon,. Hjärtfel,kejsarsnitt,skena. Klart man blev besviken när det blev kejsarsnitt men Guuud vad stolt jag var över mig själv att jag klara det. alla sprutor, smärtan efteråt.!! Och över lilleman såklart ;) Han var en envis bebis han är det fortfarande och det är bra. Han kommer klara det mesta här i livet tack vare det ;)

Jag stack och tränade när Tina och Micke hade gått, Körde vibration,styrka och kondition. Kommer nog kännas imorron hahaha
Ska träna imorron med, får passa på att träna på dagen sålänge Dick är pappaledig. Han börjar jobba på måndag och då ska vi även börja träffa alla Elliots kompisar. Vi har saknat alla jätte mycket =)
Min syster och pappa och lilla Fanny skulle komma imorron men lilla Fanny hade feber, Stackaren!!
Imorron är det Party hemma hos Jenny ,Sexparty får se om nåt följer med hem hahaa
Nä nu ska jag bädda ner mig
Soovgott allihopa


Emelie

Jag kommer varken in på din bilddagbok eller blogg . Kanske meningen?? Haha

Lund

Igår tränade jag och gud vad skönt det var, Började även med pulvret igen. Denna gången känner jag mer peppad. Kanske för att min syster kör samma sak och vi tränar tillsammans, alltid roligare när man är 2 ju ;) Vi kan peppra varandra ;)
Idag har vi varit i Lund med lilleman, Dom gjorde ett ultrajud över hans hjärta och allt såg fint ut. Skönt.
Han är alltid lika duktig när vi är där. skrattar och busar och charmar alla som är i hans närhet ;) Dom mätte och vägde honom med. Nu är han 71 lång och väger 8800. Han har gått sen operationen men är på väg upp igen. Men för tusan inte har man själv någon mat lust när man är sjuk/ blivit opererad.Men han börjar så smått få intresse för mat igen. Imorron ska vi testa smörgås. kanske en hit om han får peta själv ;) Vi får se ;)
Imorron ska jag träna med syster yster på morgonen. efter det ska vi iväg och handla . Blöjor och mat till lilleman.
Vi måste även titta på en ny bilbarnstol, den vi har nu är lilleman för lång för. Vi har sett en Acta Graco vi vill.
Måste även ha en ny skötväska den jag har nu har gått i sönder. Funderar på att handla en skip hop. Ska iväg och titta på det imorron också ;)
På torsdag kommer min arbetskamrat hit med sin kille. Dom ska ha en bebis i Maj. Så jag läggt undan lite kläder till dom . Naturliga för dom ska inte ta reda på könet.
Nä nu ska jag hoppa i säng. Så man får några timmar sömn innan Elliot vaknar igen.
Sovgott allihopa ;)

Just det har gett mig in i tradera världen FAAAARLIGT hahah
Buda precis på en burberry bikini. Hoppas jag vinner ;)


Lilleman vill stå upp hela tiden nu ;)


Måste du fota hela tiden mamma ;)

Söndag


Veckorna går snabbt, Imorron är det 2 veckor sedan lilleman blev opererad. Tiden går snabbt.
Snön håller på att tina bort, Ganska skönt vill ha våren här nu. Slippa alla tjocka kläder och overaller.
Snart är det sommar, Ohh vad härligt sommar och sol ;) Vi ska skippa vår utomlands resa, För lilleman får inte vistas i så stark sol under detta året pga ärret.Allt för Elliot ;) Vi får hitta på massa skoj här hemma istället ;) Gör ingen bara vi är tillsammans ;)
Jag och lilleman ska snart promenera bort till min kära syster och hennes familj,
Skippade frågestunden, Knappt några frågor ;)
Om exakt 15 dagar blir jag 25år .Herrgud jag blir gammal nu:p Dick fyller 25 i slutet på Maj så vi tänkte slå ihopa det, Vi får se va det blir;)
Nån som vet när man får svaret på om ens barn har kommit in på dagis och så?
Nä nu ska jag göra vid oss
Ha en mysig söndag




Busunge

Vår buse med en blöja på huvudet ;)

   


Glöm inte

 <a href="http://www.bloglovin.com/blogg/39254/?claim=8c3bbq7c9s7">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fredag

Kom precis hem, varit och kollar på Pappa D när han spelade. Även Elliots morbror och hans farbrödrar spelade. Lilleman somnade efter ett tag. Men innan dess charmade han farfar och Dicks morbrors tjej. Han är verkligen en charmprins ;) Ler för det mesta och man får han till skratt lätt ;) Bjuder på lite bilder ;)


     

Slappar

Så här såg Elliot ut innan idag när han titta på barnprogram hahaha



'Världens finaste;) Ser ni så fint hans ärr är

Titta på hockey

Idag ska vi titta på när pappa D spelar hockey, ska bli skojigt =) Får se om Elliot bestämer sig för att sova istället haha
Just nu håller jag på att tvätta, hade jätte mycket tvätt nu efter sjukshuset och renbäddning och allt. Tur man har egen tvättmaskin ;) Lilleman vaknade redan halv 6 idag. Som tur var gick Dick upp med honom haha Jag gick upp vid 8 och tog över;) Och nu myser vi i soffan. ska snart börja städa och vika rentvätt. Inatt sov Elliot heeela natten i sin säng kanske för att jag fuska lite och la vår kudde istället för hans egna.. Får kanske börja med det;) Det är jätte mysigt och ha honom brevid sig men ibland vill man sträcka på sig och kramas med älsklingen ;)PÅ måndag börjar min diet igen har fuskat nu. Har inte haft nån ork till det med. Men på måndag börjas det igen. Ska bli skönt och börjar träna och och så igen ;)

Nä nu ska jag väcka pappa D så vi kan städa tillsammans, Mycket roligare då ;)
Ha en mysig fredag



Vår stjärna

 



Elliots första pulka tur

Idag åkte Elliot pulka för första gången, Han skratta och log men sen blev han tyst. Båd ejag och Dick tittade och då hade han somnat hihi. tyckte det va mysigt ;)






Tack Oskar

Igår fick Elliot en jätte fin body av sin kompis Oskar. Älskar den ;)
Lilleman har precis gråtit sig till sömn stackaren, Är det inte hicka är det tänderna. Tycker så synd om honom.
Nätterna är jobbigast för honom. Har massa madrömmar och skriker i sömnen.Har får ligga imellan oss. Han sover bättre då. Min lilla plutt.
När vi ska natta honom är det precis som han inte vill sova. Men efter nån timme somnar han. Snart är madrömmar över. Dom sa 1-2veckor kan dom ha det. Tur Dick är hemma i nån vecka till så vi avlastar varandra på nätterna.
Annars njuter vi av varandra och går promenader i det fina vinter vädret. Elliot busar och skrattar om dagarna. Han är så fin.Vår lilla Stålis;)
Vi ska köpa en pulka till honom så jag hoppas snön stannar ett tag haha. kanske bara jag som vill det !?=)
Nån som vet vart dom säljer babypulker???
Och nån som har ett tips när dom har ont i tandköttet där tänderna ska titta upp??
Puss och kram





Vår stålis

     

Sjukhus tiden

Tänktre berätta om vår vecka på sjukhuset...!!


Söndag: Skrivs in på Bus i Lund och sover där över natten, Dick i en extra säng och jag och lilleman i soffan. Elliot fastade från klockan 2 på natten, Inte så lätt med en kille som älskar att dricka välling på natten men vi fick locka med llite vatten och nappen inte såå poppis men kommer till ro brevid mamma efter ett tag.

Måndag: Morgon personalen kommer in och lilleman får lugnande vid 8 tiden. av det blir han lite berusad och kroppen hänger inte med. Men skrattar och ler en massa, Det behövde mamma som bara grät en massa. Där efter gick vi upp till Op, Det var så svårt och lämna över honom till dom. Ville ta honom och springa därifrån. Tårna sprutade. Pappa D följde med in när han sövdes. En förälder fick bara följa med in och Dick är lugnare än mig så han fick göra det. Jag gick upp till rummet och väntade på Dick som kom efter 20 minuter. Vi kramade om varandra och jag grät. Därefter gick vi in till Lund och bara gick. Men mest var vi tysta. Sen gick vi tillbaka till sjukhuset där satt vi och titta på varandra i 3 timmar, båda satt och titta på telefonerna. Till slut vid 2 tiden ringde vår hjärte och berättade att allt hade gått bra och lilleman var på väg till Barn Iva, Vi sprang upp dit och in på rummet och där låg han fullt med slangar och sov. Då brats det igen. Jobbigt och se sin solstråle ligga där med allt. Vi satt där några timmar och höll han i händerna och pussade på honom. Jag fick sonda ner välling till honom innan vi gick, Kändes skönt och ge honom mat inför natten som jag brukar göra. Guuud var svårt det var och lämna honom för natten. Första gånger jag sov utan honom.Jobbigt var det är van att han ligger brevid mig och snusar. Men efter många om och men gick vi till hotellet. Där somnade vi båda direkt. Jag vaknade en gång på natten.

Tisdag: Direkt när vi vaknade gick vi till honom. Där var dom i full fart och minska sömnmedlet och han fick andas själv genom tuben han hade i näsan. Efter ett tag när allt sömnmedel var ut kroppen drog dom tuben och dåå skrek han och var undebrart och höra hans stämma. Han halsa en vällingflaska direkt och somnade efter det. Sen vakna han upp och log en massa och gjorde pussmunnen till oss hihi Farmor och farfar kom och hälsa på. Han vakna lite smått när farfar kom in och log mot honom ;) Han fick sova över på iva den natten med pga platsbristen på avdelningen. Lika svårt var det och lämna honom denna natten med.Men personalen som jobbade där var helt underbara.

Onsdag: Vaknade vid halv 8 tiden, Åt frukost sen gick vi till lilleman. Vid 11 tiden gick vi ner till avdelningen. När vi precis hade kommit in på rummet kom mormor. Ohh såå skönt det var och se henne. Lilleman sov mest under hela onsdagen, han sov och åt. Fick rätt såå kraftiga smärtstillande därav han blev sömning. Den natten sov vi brevid varandra i soffan ohh vad mysigt det var.Dick fick inte sova över så resten av veckan sov han på hotellet.

Resten av dagarna mös vi, tittade på film busade med lilleman som under torsdagen börja mer och mer likna sig själv, han log och skrattade och satt och lekte med sina leksaker.

Vi är såå stolta över vår lilla stålis, Han är såå stark och duktig. Är glad att han valde oss som föräldrar ;)

Lilleman mår bra trots allt. Han får ont när han hickar och på nätterna drömmer han madrömmer. Men med tanke på vad han gått igenom mår han bra. Han har ett ärr på brösten, Ungefär 13cm långt. Och det är ett ärr han ska vara stolt över. det ska vi lära honom. Det ärrer visar att han klarar allt.

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma, Alla 3 tycker det är skönt och vara hemma, Lilleman lyste upp när vi kom hem;)


Lilleman skickar en puss till er alla


Skriver mer imorron om vår tid på sjukhuset. Vi ska dit igen imorron. Elliot vill lämna en present till alla underbara människor som tog hand om honom där ;)


Han ler,skrattar och busar

Vår lilleman är tillbaka, det är såå underbart och höra han skratta igen. Mitt hjärta smälter direkt;) Nu är det bara maten som ska  komma ihåg, Men det kommer. Vi kommer hem nästa vecka. LÅnar biblotekets dator här på sjukhuset så jag svarar på era fina kommentaren när vi är hemma igen. Jag säger dte igen ni är underbara och era kommentarer värmer;)

PÅ avdelningen

Nu har lilleman kommit ner på avdelningen igen,
Igår när farmor/farfar hälsa på log han och skrattade och snacka en massa med farfar det va såå härligt och se ;)
Idag har vi fortfarande inte fått ett leende av honom men han verkar nöjd och vara med mamma och pappa hela tiden;)
Vi är såå stolta över honom. Han är såå duktig. Vi kommer ligga på avdelningen iallafall fram till nästa vecka. Vi har inte brått.Lilleman får ta det i sin egna takt. Idag har han åkt vagn och tittat på film och sovit. Har sina egna kläder på sig och till helgen ska han få bada. Myspys;)
Inatt ska jag få sova med honom det ska bli underbart. Ligga brevid varandra och mysa en massa;)
Skriver mer imorron
Kramar

Vår stålis

Operationen gick jätte bra, Just nu ligger han på barn iva, Idag tog dom bort respen och han andas själv. Han är så duktig. Imorron kommer vi ner på avdelningen igen.
Är så stolt över honom. Han är verkligen stark vår lilla Elliot.
Skriver mer imorron.
Ska upp och pussa på honom.
Tack för alla varma hälsningar
Kramar

Sladd j#vel

Hittar fortfarande inte sladden till cameran. Sanna har vi likadana?? Isåfall kanske jag får låna din snart??=)=)=)


Om en halvtimme ska vi åka till Lund. vi ska först inom min mamma. Tänk på lilleman imorron och håll tummar och tår. Han klarar detta.Han är bäst så enkelt är det =)

Pussar och kramar

Nervös

Väskan är packad, lilleman sover för natten och jag är såå jäkla nervös inför måndag. Massa tankar som far i huvudet men en sak som jag är säker på är att lilleman klarar detta. Han måste klara detta så enkelt är det.,
Ska försöka sova nu nån timme.


Elliot

När jag tittar på vår son känner jag sådan enorm kärlek, Vi låg precis på sängen jag och lilleman. Han titta på mig med sina underbart stora blåa ögon. Då vill jag bara stanna tiden och alltid ligga där och titta på varandra. Jag frågar mig själv ungefär tusen gånger per dag varför ska våran son gå igenom detta. Varför ska han behöva få ett stort ärr på sitt bröst, varför ska han behöva gå igenom detta. dom frågorna kommer jag aldrig få svar på. Vill bara att tiden ska gå snabbt nu så detta är över för oss alla. Ingen ska behöva gå igenom detta vi går igenom. Satt innan och tänkte igenom om jag verkligen ska sätta lösen ord på bloggen. Och svaret blev nej det ska jag inte göra. Vill folk läsa om våran historia, vårat liv ska dom få göra det. Jag behöver skriva av mig.Kommentera gärna. det värmer i hjärtat av era underbara kommentarer. Ni är underbara!!
Jag har lärt mig en sak av detta , Ta aldrig livet för givet!!!
Stanna upp ibland och ta hand om varandra. Jag kommer säkert lära mig mycket på denna resan.

Elliots farmor och farfar var här innan idag. Lilleman busade med farfar som vanligt och gosade med farmor. Sen kom min bror och hans sambo, busen Carl fick vara hemma hos sin moster. Dom hade en present med sig till lilleman från Carl. Ett jätte gulligt lok som låter. Elliot gilla det. Tack så mycket hälsar lilleman ;)
Elliot vaknde precis från lilla lur och nu sitter han är i soffan och pratar med pappa D. Dom är såå söta tillsammans. När man ser dom tillsammans smälter man, Det är kärlek;)
Sista natten hemma på ett tag, Men snart är vi hemma igen. Vi har bestämt att när allt är över ska vi åka iväg vi 3 bara och njuta av varandra och koppla av. Vi får se vart det bär av , INte så långt hemmifrån men ändå bort.
På tisdag kväll kommer mamma/mormor hem från sin resa. Vi längtar!
 Imorron eftermmiddag åker vi till Lund igen och på måndag morgon vid 8 tiden ska lilleman opereras.Den beräknas att vara klar vid 1 tiden kommer bli dom längsta timmarna i vårat liv. Och såfort dom ringer springer vi upp till barn iva och pussar på lilleman. Där kommer han ligga nån dag. Sen kommer vi ner på avdelningen och stannar där tills Elliot är redo för att åka hem. På barniva ligger barnen två och två. Vi får vara där hur mycket vi vill och mormor/morfar och farmor/farfar får hälsa på. På avdelningar får alla komma och hälsa på. Alla nära och kära. Men man får inte vara förkyld.


Visste ni att I Sverige föds ca 1000 barn varje år med hjärtfel. Det är nästan 3 barn om dagen!
Hjärtfel är den vanligaste defekten jämfört med andra medfödda sjukdomar.


http://www.hjartebarn.org/index.html


Tack Sanna,Aleks och Luca

Sanna var här precis med sin snygga karl och lämnade en present till lilleman, En jätte fin pyjamas och en jätte gullig ko som ska följa med till sjukhuset =) Tack snälla för dom fina sakerna =)

7 månader

Imorron är det 7 månader sedan vår Stålis kom till oss, Tiden går för snabbt och man hinner knappt med. Kommer ihåg det som igår när han kom upp på mitt bröst. Så skrynklig och skrek för fulla muggar.Men sååå underbart söt;)
Dagen efter han föddes fick han sin skena. Men han klara det.Han kommer klara detta med. Igår kände det som jag hade tappat hoppet men när kirugen kom in till oss idag med ett leende på läpparna fick jag mitt hopp tillbaka. Alla krafter kom tillbaka. Vår Elliot kan inte bli elit fotbolls spelare men va fan gör det, Han kan bli vad han vill förutom det. Tror nästan han siktar sig in på att bli läkare, För han älskade verlkigen deras verktyg haha. Speciellt Sat mätare och stetoskopet haha. Han får bli vad han vill bara han är lycklig ;)
På måndag lägger vi vårt hjärta i kirugernas händer och jag vet att detta kommer bli bra.
Efter regn kommer solsken.


Har tagit jätte fina bilder på lilleman. men såklart hittar jag inte sladden=(

Vi är hemma

Kom precis hem från sjukhuset, På måndag ska lilleman opereras. Dessa dagarna har varit otroligt jobbiga. Vill bara tacka för alla fina hälsningar,sms,samtal. Tack mina vänner ni är guld värda.
Denna helgen ska vi ta hand om varandra. Kramas och pussas mycket;)
Vår Elliot är stark och detta kommer gå bra. Han klarar allt. Han har varit så duktig dessa dagarna. Trots alla prover och och smärta i ljumsken så har han haft ett leeende på läpparna. Han är såå fin och underbar och vi är såå tacksamma att just han är vår son, Han är vår stjärna.

För helvete

Finns det en gud så visa dig nu, klarar inte mer nu..!!

Sjukhus

Imorron tjugo över 9 ska vi infinna oss på Bus i Lund. Där ska lilleman göra en röngten och sen ett ultraljud och därefter blir det bra med narkosläkaren och hans läkare. Sen ska vi sova på patienthotellet. Jag, Dick och lilleman. Natten mellan torsdagen och fredagen ska vi sova på avdelningen och då får bara en förälder stanna så Dick åker hem och sover. Så stannar jag med Elliot. Sen åker vi hem och på söndag ska vi infinna oss där igen.
Det kommer bli 2 jobbiga veckor. Hoppas dom går snabbt. Så man är hemma snart igen med prinsen.
Snart kommer mamma/mormor hem äntligen ;) Hon är saknad =)

Vi kommer ha dator med oss. Bloggar därifrån.
Kommer till helgen sätta lösen på bloggen.
Ha en mysig tisdag

-2,5 kg på vågen

Äntligen hihi


vår vecka

Måndag: Träna
Tisdag: Öppna förskolan. upp till stan
Onsdag:Träna, Inskrivna på sjukhuset
Torsdag: Sjukhus, Undersökningar
Fredag:Hoppas vi får komma hem,Kanske hinner träna



Vad ska ni hitta på iveckan

Stålis


RSS 2.0