Fredag




Idag har vi varit i Limhamn med Jessica och Oskar. Vi käkade lunch gick en promenad =) Vi träffade även Morfar en stund. Elliot blev lika glad somvanligt =) Nu väntar vi på pappa D som ska köra mig och Sara hem till Mimmi. Där ska duktiga Sandra sminka oss sen blir det middag på rådhuskällaren sen blir det drinkar på lilla torg =) Vi kommer få en super trevlig kväll =)



   

- Elliot sovdel i rummet ;) ska upp lite tavlor bara =)
-Elliots leksida ;)
-Lilleman busar med polis bilen han fick i doppresent





Dagisbesök

Idag har vi varit på lillemans dagis och hälsat på. Jätte fint dagis och alla fröknar verkar vara jätte snälla. Elliot charma dom direkt hahaha Så den 10 aug börjar han där 2 veckors inskolning. Det kommer nog vara jobbigast för mig haha
Sen börjar vardagen igen. Trist men nångång ska de börja på dagis ju :P
Vi har nästan 3 månader tillsammans innan han börjar. Dom 3 månaderna ska vi mysa ordentligt =)
Efter besöket åkte vi först till Elliots astma doktor ( Lilleman han infektions astma som han förhoppningsvis växer bort inom 3år)  Vara bara en vanligt rutinbesök. Sen gick vi upp till södervärn och möte upp Sanna och Luca. Va super skoj och träffa dom det va ett tag sedan nu. Men nu får vi skärpa oss och ses oftare =) Vi gick upp till stan och shoppa loss till våra små killar ;) Köpte lite smått och gott inne på Lindex och nån tröja inne på benetton till honom =)
Jaaa just det hittade vår batterladdare till kameran igår...Så nu kommer jag lägga upp massa bilder igen ;)

Tack för idag gumman


     

-2 Bodys , 1 bodysuit och 4 par strumpor, Allt är från Lindex
-Bodysuit från Lindex.
-Pike från Benetton
-1par chinos, 1par Mjukis.Allt från Lindex



Busen ;)


Badpojken ;)

Vår underbara badpojke ;)





Blogg design

Förstår inte varför det blir stora bokstäver på visa inlägg. Konstigt !!
Nån som ve nån bra som designar bloggar???

Blogg design

Förstår inte varför det blir stora bokstäver på visa inlägg. Konstigt !!
Nån som ve nån bra som designar bloggar???

Onsdag

Idag sov till halv 7, Nästan sovmorgon haha
Vaknde av en busig liten kille drog mig i håret och skrattade hahaha Bus unge ;)
Igår var mormor här en stund, Hon busade med lilleman och vi tog en kopp kaffe. Sen skulle hon åka och handla men vi träffar henne imorron igen. Då ska hon följa med och hälsa på Elliots dagis;) Dick kunde inte ta ledig så då ställer mormor upp som taxi ;)
Lillemans dagis ligger vid brandstationen. 15min med cykel bort och 5 minuter med bil. Såfort jag får min cykel blir det att testa vägen dit =) Hoppas lilleman gillar att cykla men det gör han säkert =)
Idag har vi en hantverkare här hemma som fixar golvet i gästrummet. Han skulle vara klar vid 12 tiden.Då blir det en promenad bort till gungorna. Ska höra med Mia om hon är sugen på att hänga på!
På fredag ska jag hem till Mimmi med massa mammor där ska Sandra sminka oss alla sen ska vi ut och käka och dricka drinkar ..Längtar!!
Ha en mysig onsdag!!
Missa inte min favorit serie ikväll Greys ;)


Mysig dag

Idag har lilleman och jag myst här hemma.Ibland är det mysigt och bara vara vi två ;) Pappa D gjorde sitt fystest  till polisen idag, Vi är stolta över honom. Vet att han kommer bli polis en vacker dag . Kommer bli värdens bästa polis =)
NU på kvällen var jag och mammorna plus Sören på en HLR utbilding för barn. Känns tryggt och veta hur man ska reagera om nät händer.
När jag kom hem sov lilleman. Han och pappa hade busat hela kvällen. Kan ju alltid hoppas att han sover lite längre än till 6 imorron Haha
Mamma tycker inte om att gå upp såå tidigt :P
Vi använder ju Mam flaskor till Elliot men nu är jag trött på dom. för typ 10 gången har lilleman sugit ut själva sugnappen sååå all välling kom i sängen. Har detta hänt nån annan eller är det lilleman som suuger för h¨årt Haha
När detta hände inatt var klockan 2 och renbädda mitt i natten är ingen jag vill göra så lilleman fick ligga mellan oss resten av natten och det är sååå mysigt och ha honom där både jag och Dick gillar det =) Han är så gullig såfort Dick rör sig eller lägger sig på sidan gör han likadant. Lik sin pappa ;)
Nä nu ska jag bädda ner mig såå kanske man är pigg när lilleman slår upp sina underbart blåa ögon och ler ;)
Sovgott

Nu flyttar vi ;)

Allt är packat, Lillemans nya rum är målat och snart kommer flytthjälpen ;)
Lilleman resr sig mot allt just nu och sen släpper han och står själv. =) Och allt detta började i måndags tror jag de var. Här går de fort ;) Oskar och Jessika hjälpte oss igår i den nya lgh och Oskar är såå duktig och reser sig mot allt. Lilleman lärde sig nog av honom =)
Nä nu ska jag byta på lilleman
Ha en mysig lördag

Mamma Mamma Mamma Mamma

Inatt vakande jag av att nån sa Mamma Mamma Mamma Mamma hur många gånger som helst ;)
Det var min lilla prins som inte ville utan mysa med mamma Hihi
Han har börjat bli lite mammig nu på sistonde, Dick får inte natta honom och inte mata honom. När Dick försöker natta honom skriker han om han inte ser mig mer. Det gr nog snart över så pappa också får natt hihi  Jag älskar och natta lilleman. Vi brukar ligga i vår säng och läsa saga eller ja jag läser och han drar i den hahaha men sen myser vi en massa =) Sen när han börjar gnugga sina ögon lägger jag honom i sing säng och då somnar han . Han är såå fin =)
Idag stod lilleman hur länge som helst helt själv och tog ett steg fram sen kom han på vad han gjorde och slängde sig i famnen på mig ;) Man blir såå stolt över honom när han lär sig nåt nytt =) Han är såå duktig =)
Nä nu måste jag bädda ner mig
Soovgott
Puss och kram vi syns på stan ;)

Äntligen fredag ;)

Skit vad kass jag har blivit på att blogga, Lovar att bli bättre ;)
Här hemma händer grejor hela tiden, Elliot gör nåt nytt hela tiden ;) Just nu sitter han och skäller på gåvagnen haha
Vi va på Bvc i onsdags, han hade nte gått upp så bra dessa 2 månaderna, men för tusan han har genomgått en hjärtoperation och precis börjat gilla mat igen. Så jag blir inte orolig. Min lilla prins mår bra ;) Han har växt på längden. Både mamma och pappa är långa så det blir nog en lång grabb!!
På onsdag ska jag och lilleman fika med Annika, ska bli såå skoj och se henne igen, Vi knappt pratat/setts på 3 år. Herreguud 3år. Vi gjorde allt tillsammans. precis allt. =) Jaja vi får ta igen det nu =) Saknat henne jätte mycket.=)

Idag ska jag och Elliot hem till Mimmi och Milton och mysa heeela dagen och kvällen ;) Dick ska ut med jobb och vara borta hela dagen och kvällen.

Imorron blir det packning ochpackning. Usch för att flytta hahaha ändå har vi gjort det 3 år i rad nu hahaha Men nästa gång vi flyttar blir det till hus ;)
Iveckan som gått har vi varit på 2 barnkalas både  Mlton och Leo har fyllt 1 år, Stora grabbar nu ;) Grattis igen grabbar =)
Sen har vi varit på Öppna förskolan både i tisdags och torsdags. Jaaa just de vi simma i måndags med.
Nästa fredag ska Elliot sova borta för första gången. Han ska nanna hemma hos farmor och farfar och sina fastrar;) Kommer gå jätte bra =) Vi får ju nycklarna till Lgh på torsdagen så på f´redagen ska vi måla Elliots rum och åka dit med alla kläder och lite smått =)

om 2 månader exakt fyller Stålis 1 år, 1år tiden går för snabbt. Mamma är inte redo för dagis än hahaha

Nä nu måste jag göra oss klara. Mimmi hämtar oss snart

Ha en mysig helg

Kramar


Bjuder på en bild på världens sötaste grabb ;)

Bilden hitta jag på Mimmis blogg. Hoppas det va Okej att jag tog den ;)




RSS 2.0