Ta fram telefonboken i mobilen

image38

har du kysst nr7 ?
Carina, Nej det har jag inte !!


brukar du vara med nr 19?
Ingela, inte nu men när vi gick i skolan tillsammans.


gillar du nr 27?
Malin ja hon är rolig ;)


är nr 3 din bästis?
Anita haha nej en arbetskamrat:P

är nr 18 en sötnos?
Info direkt, Nää inte direkt haha

älskar du nr 16?
Nej Helene..ny mamma kompis ;)

är nr 29 bäst ?
Mamma sååklart;)

va du med nr 23 idag?
Min syster nej inte idag ;)

går nr 5 i din klass?
Nej min barnmorska ;)

har nr 35 likadan mobil som dig?
Mobilsvar tror jag inte haha

sista nr är sämst?
Min älskling..Näää han är bäst ;)

Till SAAALU !!!

Allt är i björkfaner och sängstomme är 1.60







Ikea imorron

Imorron ska vi shoppa lite på ikea, även beställa vagnen så är det gjort ;)
Nu ska jag kasta mig i sängen trött efter jobb :P




Ny sängstomme;)   Skåp till matsalen  och 2 nya byråå i sovrummet
 ( ska ha två av dom )

Shoppat

Blev ett par jeans och en svart tröjja på Hm..Äntligen hitta jag ett par jeans som är snygga ;)
Sen blev det god mat på lemongrass:P Muuums
Iveckan ska vi till ikea och shoppa en byråå jag har velat ha jätte länge ska även köpa en stereo för det är nåt jag saknar ;)
Nu ska vi bädda ner oss......;)


Gooodnatt


Måndag

Ledig idag..skönt;) Solen skiner ute :P Myspys, Synd alla andra jobbar bara..Ska snart upp till stan och käka middag med min bror och mamma..........Ska inom Hm bara och kolla på Jeans....Syrran var här ilördags och lämna en påse full med mamma kläder och såklart mös jag med Fanny....Sötnosen hon blir bara större och större..2 månader nu och jätte duktig vill bara stå heeeela tiden =) Och när hon ler så smälter man ;) En kopia av sin pappa haha!! Kläder passade såå det var bra. Ett par svart byxor ÄNTLIGEN HAHAH har inte hittat några än som passar ju så det va passande ;) Fick massa tröjjor med ;) Beställde från Hm härom dagen och Ellos massa kläder och 2 par skor och väska ;) Tänkte beställa till pyret med men där fanns inget fint som både en flicka och en pojke kan ha ;) Börjar bli sugen på att kolla könet på nästa ultraljud men vi får se hur det blir haha Efter det är det ju bara 8 veckor kvar eller mindre eller mer Men jag kan säkert hålla mig tills den tittar ut ;)Lääängtar ;)
Jobbade heeeela helgen..Tråkigt men sant :P Jobbade mellan 13.30 till 21.30 När man väl kommer hem är man meeega trött , inget ovanligt om man heter Johanna hahhaa. Dick va ute i lördags och han hade förfesten här.........!! Ohhh vad man blir sugen på att ta en drink eller gå ut :P men när jag har ammat klart såå ska jag ut och dansa :P Snart helg igen och då ska  vi fira mig för jag blir 24 den 9mars ;) Mamma och Ingemar och Oskar och jessica och såklart Carl kommer hit på lördag vi ska äta fondue och tårta och på söndag kommer dom andra syskona och pappa ;) Den 9 april om jag får semester så ska jag och Jessica till Ullred och shoppa ;) Blir väl en massa till pyret ;) Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen vidare upp istan..Ha en mysig måndag :)






 Fasters favorit Carl ;)


Tröttis

Är såå himla trött, kanske för att nu förtiden kanjag inte sova längre än till 9 fast jag är ledig. Kan det vara så att min kropp förbereder sig för att bli mamma( vara vaken alltid haha) Både jag och Dick har varit lediga idag.skönt ätit frukost tillsammans och myst. Sen åkte vi till Jägersro , Dick shoppade lite inne på Jack and Jones och jag skulleköpa inne på Lindex men dom hade inte mamma kjläder där.. Så när vi kok hem beställde jag inne på Hm och Ellos istället =) Annars såå stor handla vi inne på Coop..Älskar den affären. När vi kom hem såå stor städa vi..Dick ska ha folk här imorron så det är bäst man städar lite hhaha Sen åkte vi hem till dicks föräldrar och snacka lite där...Lucy bakade några konstiga kanel bullar hahahahaha Du ör rolig du =) När vi väl kom hem såå laga vi god mat..Piggham noissette med bea och potatisgratääng och god sallad muuuums ;)  Och nu sitter man här och nördar sig..Dick spelar med Tim :p Nööördar :P
Nä ha en trevlig fredagskväll :P

Torsdag

Snart helg men jag jobbar ändå, men baby är ledig och jag jobbar kväll och det innebär mys i sängen och frukost tillsammans kan inte bli bättre ;) Jobbar idag också jobbade igår med men ledig imorron..Dick också så vi ska städa/tvätta och handla.
Gick upp för tidigt idag, köänner dte för jag har sååå jäkla ont i mitt huvud. nä nu ska jag göra vid mig inför jobb.. duscha o lite sånt.
Ska inom stan med och kolla på mamma kläder. Behöver vekligen det Nuuu gära ett par jeans :P Får se vad jag hittar.
Ha en trevlig dag/ kväll


Middag

idag blir det Pastapytt(Korv,morötter,paprika, penne makaroner och tomatsås)
Vad ska ni äta för gott????

Kläder

Hittat massa fina kläder på olika hemsidor till pyret och även till mig ;) Ska snart shoppas ;)


http://www.lollopard.se/
http://www.bluebox.se
http://www.babyland.se
http://www.freshmilk.se


Min älskling

Min älskling är det bästa som finns;) När han kom hem från jobb hade vecko revyn och chokladbollar och ballerinna kex med sig hem till mig ;) Muums han skämmer bort mig ;)
Nu har vi ätit hemma gjorda hamburgare!! Ska snart fortsätta kolla på filmen vi skulle sett igår men som vanligt somna jag haha Innan jag blev gravid somna alltid Dick först men nu är jag först med det haha kvittar om jag har jobbat eller gott hemma hela dagen trött är jag ändå :P
Filmen heter Anchorman..;)
Namnförslag till pyret..........
Pojke:Elliot,Vincent,Hugo, Vi gillar mest Elliot men vi får se vad det är som tittar ut ;)
Flicka:Alva, Blenda( bara jag som gillar det haha) Tilde,Tindra, Nån som har lite flicknamn kanske som förslag???=)
Både jag och Dick tror det är en pojke som kommer titta ut även min mamma och Li men vi får se bara den är frisk så är det strunt i samma om det är en pojke eller flicka ;)
Älskar pyret och min baby mest i hela världen.......



Måndag, ledig dag

Ledig idag och imorron,
Idag har jag ite hittat på nåt speciellt städat och busat med katterna. Väntar på att baby ska komma hem så vi kan käka. Är mega hungrig!
Jobbat hela helgen..Jobbade mellan 6.45 till 15.15 både lördag och söndag.Ilördag va vi hemma hos Paul och Eli och hälsa på dom bjöd på middag.Träffade Max och Alice det va ett tag sedan och dom bara växer..Max är dunder busig Haha Alice har börjar le och det är super sött..längtar tills pyret kommer och den börjar le mot en ;) Kommer smälta direkt haha
Solen skiner ute idag och jag får ångest som har varit inne hela dagen men det blilr ändring till imorron om solen skiner..Kankse åker upp istan och tittar på kläder till pyret ;) Pappa ringde igår och sa att han skulle säga upp sin lgh och fråga om vi ville ha den..Och såklart vill vi det måste ha större ju :P Men han hade rings sin hyresvärd idag och dom hade sagt att vi va tvunga och ringa dit och söka den..Kankse vi har sådan otur att nån annan hinner förre..Men han skulle även höra om vi kunde hyra den i andra hand av pappa..Hoppas på det bästa så pyret får sitt egna rum inte för den ska sova där men alla leksaker och kläder måste ju vara nånstans ;) Igår var vi hemma hos Dick föräldrar och käka vaniljbullar ;) Mums och kolla på i en annan del av Köping med hans föräldrar och Li..Lucy skulle ut och ragga på killar ;) Ha en skön måndag
 

Pyret ;)

image21image22

Alla hjärtansdag

                                                                               





Och den ska vi fira hemma med god middag och mumsig efterrätt  och mys framför tvn ;) Idag ska älsklingen inom mammas jobb och kopiera pyret sen scanna in dom på datorn, Äntligen ska ni få se vårt underverkt på ultraljudsbilder ;) Nä nu ska jag diska sen städa lite innan baby kommer hem.....Längtar efter honom;)

Ha en mysig alla hjärtansdag

Dumma scanner

Har försökt  lägga in bilderna på pyret se vi kom hem från ultraljuden, men det funkar inte =(
Iallafall så va pyret underbart söt, den låg och sprattla hela tiden den va inte still en ända sekund hahaha Allt såg jätte bra ut så det va skönt =)
Vi tog inte reda på könet men jag kan erkänna att jag blev jätte sugen men Dick var inte det så jag strunta i det ja med =)
Får bli en överraskning när den bestämer sig för att titta ut =) Vi fick 5 bilder med oss hem. 2 stycken 3d, sen en på foten ( fem tår hihi) sen nån från sidan och framifrån. Alla hänger på kylskåpet. Ska inom mammas jobb nån dag och kopiera dom o så =) Efter ultraljudet körde vi inom den nya zoo affären, as häftigt hahaha massa massa djur =) Sen inom babyland och provkörde vagnen hahaha Och bestämde oss för att vi ska ha hårdlift till pyret =) En svart sedan mörkgrön på sittdelen..Kommer bli bra =) I slutet av månaden ska vi beställa den. Det ända vi inte har hittat är bilbarnstol. Ingen vi är nöjda med iallafall...Nån som kan rekomendea någon bra???
Har blivit dunder förkyld nu med precis som det inte räckte med att ha ont i halsen..Ska väl stanna inne tills jag börjar jobba på fredag igen. Blir jobb hela helgen tyvärr men det är bra pengar =)
Nä nu ska jag fortsätta titta på 2900 happiness sen blir det sjukhuset och sedan äntligen väntat 1 hel vecka hahaha Gossip girl ;)
Ha en skön tisdag



stackars Johanna

Ligger nerbäddad i sängen med ont halsen, ont i huvudet och allmänt kass.Fick sjuka mig från jobb. Tråkigt och må dåligt imorron på ultraljudet nu när vi har tagoit semester båda två..Jaja vi får åka hem direkt efter. Man kan ju alltid hoppas att jag mår bättre. Om jag mår som jag mår idag imorron ska jag ringa till doktonr och boka en tid.
Nä nu ska jag fortsätta kolla på film..Bli massa filmer idag eller halva för jag somnar nåt i varje hahaha Bli bara en massa svenska filmer idag ;)Saknar Dick jätttttte mycket, han kommer inte hem försen halv 7 idag. han jobbar lite längre idag tradigt.

Hejdå sålänge

Längtar tills imorron ....







Söööndag

Helgen går för snabbt tycker jag...Och värst av allt är att jag har åkt på nåt skit har sååå jääävlaont i min hals plus i huvudet har säkert feber med..Får se hur det blir med jobb imorron..
Annars har vi spenderat våran söndag i en tvättstuga och tvättat 2 månaders tvätt hahaha ja jag vet vi är lata när det gäller tvätt men det ska bli skärpning nuuuuu :P Igår hade vi det jätte trevligt och mysigt med Martin och Jessica på St marcus vinkällare, god mat och trevligt sällskap kan inte bli bättre, Efter det stack vi hem till dom och kolla på melodifestivalen, min favorit blev Etyp...Tyckte om den låten gilla även Crister sjögrens hahahaha
Nä nu väntar andra avenyn och sedan sängen men ska först bädda om sen en snabb dusch...
Längtar tills tisdag ........;) Har tagit semester, baby också, Så vi ska till babyland och kolla lite där ;)
Ha en mysig söndag







Lång promenad på Ön ;)

Precis hem kommen från en lång promenad med Dick, Vi gick runt Ön och mata fåglarna eller iallafall ett försök till det hahaha Det kom bara måsar ju :P Ikväll ska vi äta gott..St Marcus Vinkällare Muuuuuuuums ;) Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja göra vid mig..... Herreguuud måste ut och shoppa nya kläder.1 par jeans behöver jag iallafall..Mamma jeans sedan några tröjor ..Men tänkte shoppa lite nästa månad ;) Nya skor o sånt med ;) Kanske hitta lite till pyret med :P  Sätter in lite bilder på det som ska inhandlas till pyret ;)
Ha en trevlig lördag för det ska jag :)






image7image8image9image10image11

Chokladpudding Muuuums ;)

Pyret har börjat röra sig för fullt eller är det jag som inbillar mig hahaha men det tror jag inte ...h*n sparkar för fullt..Ohhh vad jag längtar;)
¨Vi ska beställa vagn nästa månad. det blir en teutonia fun först med liggdelen sedan sittdelen får se om vi tar mjukliften eller hårdliften men mörk grönt blir det iallafall. Om det blir en pojke ska vi ha en militär skötväska och blir det en flicka blir det en rosa såklart ;) Det är mycket som ska inhandlas...Men jag älskar att shoppa så mig gör det inget hahaha.. Faster Li hjälper nog gärna till med kläder iallafall eller hur ;) Men vagga har vi i kä'llaren som Dick har legat i som bebis. hoppas bara inte katterna tror det är deras ligg plats med =) Just nu letar jag som en galning efter en vit body där det står I love dad på har sett den nånstans men kommer inte ihåg, Nån som har sett den nånstans kanske ??? Hade varit grymt sött ju ;) Ska ner i Limhamn nästa vecka och köpa ett par sherpard stövlar till pyret ( påminner om Uggs stövlar) As söta, Pyret kommer bli kalas söt...Fast det är sommar kan ju det vara kallt på kvällen ;)
Nä nu ska jag fortsätta med min choklad pudding..Återklommer nån dag med alla inköp som ska göras ;9 Längtar

Kan det bli sommar nu ;)


Fredag,

Fredag och jag har varit ledig så jäkla härligt ;)
Har tillbringat denna fredag morgon i sängen med en film, Sen kom baby hem från jobb vid 12 tiden och då blev det  mys :P
Kina mat ikväll ett tag sedan vi hade färdig mat får väl fira att det är helg med kinamat hahaha
Imorron ska vi till st markus vinkällare med Jessica och Martin och käka deras underbara buffe, Mums ;)
Jessica och Martin ska ju också ha barn 4 veckor efter oss..Skojigt och ha nån att snacka bebisar om haha
Och att ha nån att umgås med när man är mammaledig...Gå och fika och hitta på massa roliga saker=)
Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen väcka Dick.....
Ha en trevlig helg




Snart tisdag ;)

Äntligen ledig

Äntligen ledig, jobbat jätte mycket nu på sistonde men nu är jag ledig fram till måndag ;)
Idag har baby namnsdag, han tror säkert jag har glömt det med jag ska överraska honom med en tårta;)'
Annars idag ska jag ut och gå en lång promenad sedan städa elkler ialladall dammsuga och diska .......
Solen skiner ute och jag kan inte må bättre ;) Eller jo om vi hittar en trea haha Bor ju bara i en tvåa nu och vi vill ha större nu när pyret kommer. alla 3 får inte plats i det soov rummet vi har nu men det ska ordna sig. Dick ska ringa till mkb idag och klaga vi har varit medlemar där i 1år och inte fått en ända visning llite dåligt tycker vi.
Annars funderar vi på att köpa en lgh men vi får se.... Nä nu ska jag ge katterna mat sen ska jag ta en promenad till Limham för att handla lite till middagen som blir ärtsoppa för Dicks del och nåt annat till ig som jag inte kommit på än hahah
Ha en bra dag


6 dagar kvar till ultraljudet..Som vi längtar ;)

18 veckor

18 veckor har gått och längtan blir större och större för var dag som går, Herregud vad vi längtar tills pyret kommer;)
Om exakt 1 vecka ska vi på ultraljud och vi ska inte ta reda på könet det får bli en överraskning ;) Det viktigaste är att pyret är friskt och så!
Idag har man jobbat som vanligt jobbade mellan 6.45 till 15.15 sen va jag inom kockums och simma 1 timme.
Och nu är Dick och tränar bandy och jag väntar på att den nya serien gossipgirl ska börja så jäkla bra =)
Nä nu ska jag kolla på sjukhuset ;) Jobb skadad hahhahaha


Bf 12/7 Längtar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0