Tränat

Har redan hunnit träna, busat med lilleman,duschat,sålt vår andra liggdel, snackat i tele och klockan är bara halv 11 de ni hahha
Tränade igår innan jag bäddade ner mig också och sen en snabb dusch sen ner under täcken och somna direkt hahha inte ovanligt precis haha
Idag ska vi snart träffa Mia och Laura gå en runda sen ska vi in till Limhamn kolla lite i affären sen ska vi bada med pappa på Öresundsgården hihi, Både jag och lilleman längtar ;)
Kommerr fler bilder fårn dopet, faster Li ska bara skicka ;)
Söndag var en stressig dag men vi hann med allt så det va skönt, vi gick upp kl 7 duschade och fixade till oss alla 3 Faster li var här med ( hon är vår ängel hihi) sen åkte vi och hämtade tårtor sen vidare till lokalen och dukade och förberede allt. Sen åkte vi till kyrkan, där var Elliot jätte duktig, snackade med prästen och var lika glad som alltid, Han är underbar vår lilla prins;) Sen åkte man till lokalen med alla gäster och käkade god smörgås tårta sen blev det dessert tårta med Elliot på hihi as söt ;)
Han fick hur mycket saker som helst ;)
Pengar
massa brio leksaker
böcker
Nalle från nalle affären
Pippi tröja
tummen tallrik och bestik
silver sked
silver ram
silver bestik
tenn pipmugg
fotölj
Bumbo
kläder
presentkort
en jä´tte fin bil från( ska lägga upp bild)
min första lock/tand burkar
album
orrefors ljusstake
tårtspade
foto karusell
har säkert glömt nåt haha
Nu är hela hans rum fullt med saker hahha
Nä nu måste jag gå.
Ha en mysig onsdag


alltså kan ni inte skriva lite middags tips i min blogg, är helt tom i huvdet på recept hahah


Dop 081026

Gudmor Lucy och gudfar Oskar, Pappa, Mamma
Elliot döps
Elliot ny döpt
Elliots fina tårta
lite gäster
Elliots kusin Carl;)
Kommer fler bilder imorron ;=)

Dop;)

Idag var det dop för lilleman, han var så duktig i kyrkan ja hela dagen, snacka med prästen ;)
Är helt slut nu, bilder o mer skrivande kommer imorron:P
Tack till alla för en underbar dag;)

Uppe med tuppen IGEN

Va ju ett tag sedan man sov ut hahah men det gör inget för att vakna av en glad Elliot som ligger och snackar för fullt i sing säng gör inget, Man blir glad och lycklig =) För varje dag är en gåva med honom =) Han har bärja ta i allt nu hahha och allt ska in i munnen . Sen har han börjat skrika när han snackar hahha Sen härmar han en när man gör massa ljud skit ball hahah
Var och hämtade nycklarna igår till lokalen, vi kunde inte duka försen kl 11 imorron de kommer bli bråttom ska vara i kyrkan halv 1 så imorron blir det upp med tuppen igen, Som tur ska världens bästa li( Elliots faster) hjälpa oss.
Hon kommer ikväll , ska även hjälpa mig med mitt hår hihi
Nä nu ska vi väcka pappa D.
Sen ska vi börja göra vid oss, Dop idag för Oskar
Ha en mysig lördag

Tränat

Precis tränat med min magci legs ;( Nu ska fettet bort för tusan hahaha. Imorron ska jag spraya mig igen...
Idag va vi fört på öppna förskolan med Therese och Isabell, Thererse och Melvin och Jessika och Oskar;)
Vi var där till halv 12 sen åkte vi in till Limhamn för vi skulle på babysim, Elliot älskar att bada ;) Pappa och farmor var där och tittade... Efteråt skratta han när han såg morfar ;) Morfar är en av favoriterna ;)
Efter badet decka Elliot i sing nya fina vagn ;) Och sov igenom handling på Wiilys och bussresan hem, Sen vakna han och var vaken fram till halv 7 och nu hoppas jag att han nannar heeeela natten ( drömma kan man hahaha )
Sanna rindge för ett tag sedan och undra jag om skulle med på sminkparty(mary kay) Sa först ja mens en ångra jag mig, ä'r rent slut i huvudet och trött i hela kroppen, Ibland behöver man bara vara hemma och mysa med familjen. ( Just nu spelar Dick tvspel, så var det med det myset hahaha för underhålla mig med datorn istället ;)
Imorron ska vi få nycklarna till Lokalen. Hoppas vi kan duka åp lördag så allt är ordnat till söndag.Sen ska vi handla ny slips till Dick ;) Och handla dop present till oskar som döps dagen innan Elliot ;)
Och på kvällen vet jag inte vad vi ska hitta på vila inför helgen kanske ;) på lördags döps Oskar kl 14 i Limhamn Kyrka.  Samma kyrka som Elliot ska döpas i ;)
Nä nu ska jag sätta på en film ;)
Alltså nu undrar jag vem läser min blogg????
Varför kommenterar ni aldrig ;)


Elliot och Melvin ;)


Söta Isabell


Melvin snackar med Elliot ;)


Nån som har sett ????



Elliot 2 dagar gammal


Här är Elliot 2 dagar gammal,
Älskar denna bilden ;) En gråtfylld Mamma och en underbar son

Familjen

Typ ända bilden på oss tre ;)
Kommer fler på söndag , Tänkte ta en familjebild ;)



Idag har var jag och spraya mig nere på Byn haha Elliot var såklart emd, efteråt åkte vi in till stan och mötte upp Mamma/Mormor , Vi skulle kolla på kläder till lilleman, Hitta en pikebody inne på benetton och så blev det ett par jeans. Han kommer vara mega söt på söndag;)
Sen promenerade vi upp till Mobilia och på vägen dit gick vi inom korthuset och köpte dopkort till Oskar och farsdags kort till D, sen ett till morfar och farfar såklart ;:) Snart fyller pappa/morfar 60 år och det ska firas ordentligt ;) Vi ska vara hemma hos syrran och käka god mat och bara umgås alla syskon,partners, barnbarn och pappa såklart ;)
Förresten köpte jag en locktång på Mobilia, så jag är fin på söndag ;)
Sen tog vi busen hem. Och nu myser vi i sängen Elliot ligger här brevid och tuggar på en bitleksak ;) allt ska in i munnen haha
Vi väntar på att pappa D ska komma hem för vi ska åka och handla inför dopet. sen ska vi bara mysa. Imorron är det babysim=)
Ha en mysig måndag

Förresten så har jag en satans träningsvärk idag hahaha Men det är bra då tar det ;)
träna igen imorron ;)




Leg magic

Har precis tränat med min nya legmagic och fyy fan vad det var jobbigt hahha
Men men kilona ska bort nu trött på dom ;)
Igår fick vi vår nya vagn, Vi älskar den. Blå och fin ;) Elliot ligger och njuter i den när man kör honom ;)
 Idag var vi en snabbis på öppna förskolan sen skulle jag till tandläkaren och borra. ska dit igen nästa vecka ussch missa/strunta aldrig att gå dit det blir dyrt och smärtsamt haha
pappa/morfar passa Elliot under tiden i väntrummet, det gick bra. Elliot var lika snäll som vanligt =)
Imorron ska vi upp till stan med mamma/mormor och hitta dopkläder till lilleman han ska på sig efteråt.
På morgonen ska jag även spraya mig så jag är brun och snygg när jag står där framme i kyrkan haha ;)
Fick ju en del bristningar på min stackars mage när Elliot låg i magen. Fick en kräm från tv shop som heter Rejene. Kan ju tipsa alla om den. Skit värsta tvshops handlare jag har blivit hahha
Annars såå växer Elliot för fullt och skrattar och snackar en hel del, Vår fina fina prins. den bästa som finns ;)

Den 14 nov ska hela familjen till Ullared med Jessika, Martin och Oskar. Tror Dicks syrra också ska med ;)
Nä nu ska jag duscha och peela mig inför morrondagen :P
Ha en trevlig tisdag

Förresten såå stötte jag på v'ärldens bästa Daniella igår på vero Moda ohh herregud vad jag har saknat denna människa, Vi bytte nr och vi ska ses snart över en fika och snacka massa massa skit har 3 år och snacka igenom hahaha tror tillomed det är 4....Usch aldrig mer
Pusssar och kraaamar




Förresten

Nån som har beställt på Paul Franks hemsida nångång???
Va inne på deras hemsida precis och hitta massa till Elliot ;)

Helgen

Helgen går för snabbt som alltid, Man hinner knapp göra nåt ju. Men iallafall ifredags va vi hemma hos Dicks bror ute i Svedala. Käka pizza och titta på idol. Ilördags va vi där igen men då fyllde Max 3år och Alice 1år så då var det kalas för dom ;) Elliot somna redan vid 6 och sov fram till 2 på natten sen ¨åt han snabbt och somna om igen men vid 5 var han redo att gå upp och busa med pappa ( mamma fick lite sovmorgon :) Dick fick han sova nån timme till så vid 8 steg hela familjen upp och käka frukost. Sen städa vi hela morgonen. På eftermiddagen kom Dicks mamma,pappa,lillasyster och Mormor hit på middag. Vi bjöd på ugnstekta sötpotatis och stekt fläskfile och fetaostsås..Muuums ( Fick tipset på bilddagboken tack ;)
Idag ska vi upp till stan och handla lite på partyland inför dopet, sen ska jag titta på kläder lilleman ska ha på sig när han har tagit av sig klänningen ;) Efterr de ska vi till sjukhuset har fått en tid där hos en specilist på hallonbet ( Elliot har det i pannan) Vi vill att dom tar bort det för Elliot råkar alltid ta upp det när han gnider sig( gör alltid det när han är trött ) men vi får se vad dom säger.
Elliot sitter i sin babysitter här brevid mig, Han har bara ta på allt nu såå jäkla gulligt. Det sitter två leksaker på babysitter, han sitter och snurrar ocg drar i dom nu ;) Han blir större och större. Vill att tiden ska stå lite still. Han är redan 3 månader och 2 veckor. Snart är det 1års sen vi fick reda på att jag var gravid ( den 3nov tog jag testet och det visade plus ;)
Så vad händer iveckan??
Idag ska vi bort hela dagen, Imorron blir det nog öppna förskolan, onsdag vet jag inte, torsdag ska vi simma, fredag ska vi handla inför dopet hämta nyklarna till lokalen. Lördag ska vi på Oskars dop och på söndag döps vårt charmtroll ;)
Nä nu ska jag hoppa in i duschen sen göra vid Elliot, sen åker vi ;)
Ha en mysig måndag

Gamla bilder

Hitta lite gamla bilder på datorn som jag bjuder på haha



Alla mina syskon ;)
Oskar,Jessika, En svullen höggravid Johanna, Pernilla


Världens bästa bror Oskar och Carl


Världens finaste baby. :P


Man saknr den lite, Men jag har världens bästa här ute nu ;)


Dénna är så fin, man ser verkligen hur stolt han är ;)

Uppe med tuppen

Idag var vi uppe med tuppen, Lilleman ville inte sova längre än till 6. Testa allt för han skulle somna om men ingen funka. Så det va bara att gå upp. Vi mös lite i sängen sen gick vi in på hans rum och sortera i hans lådor, Sen gjorde jag fotavtryck av hans fötter . Blev sådär haha Bra Julklapp till mormor och farmor iallafall ;)
Igår var första gången på simningen. Han gilla det, snacka på som vanligt och log en massa. Synd inte pappa D kunde vara med bara. Men som tur var Oskars pappa där så  han fotade ;) Så nu längtar vi till nästa torsdag ;)
Han var helt slut efter badet sov igenom besöket hemma hos pappa/morfar och handling på babyland och handling på Willys haha
Nä nu ska jag hoppa in i duschen

Vårt vardagsrum


Mamma och Elliot

En glad mamma och en fin Elliot ( Finklädd för Carls 1års kalas ;)

Öppna förskolan

Idag har vi varit på Öppna förskolan med Mia, Laura, Mimmi, Milton sen träffa vi Maria och hennes Linnea där. Elliot och Linnea är exakt lika gamla. Hon blev nog lite förä'lskad i Elliot för hon ville suga på hans fingrar med haha.Efteråt åkte vi in till Limhamn och handla present till Elliots kusiner och sen 3 st drägel haklappar. Undertiden jag var inne på Lindex passsa pappa/Morfar Elliot. Sen följde han med oss hem. Vi drack kaffe och snacka och åt hemmagjord pizza ;)
Har precis badat Elliot och hans somna direkt ;) Min lilla charmiga prins han är sååå fin ;) Han testa sin barnstol idag han satt där en stund men sen var det inte skoj längre ;)
Imorron ska vi hem till Sanna och luncha. Ski bli skoj va såålänge sedan nu:P
Här kommer lite bilder ;)


Titta ett finger ;)

En trött Elliot i sina nya kläder


Vad sa du morfar haha


Pyjamas pojken ;)


Söta Laura


Söta Milton

Elliot och Linnea ;)

Dagens

Humör: Trött och lycklig
Gjort: myst med Elliot i sängen och busat
Planer: Åka till ikea och sen elgiganten
Ser på: tven
Lyssnar på: Elliots jollrande
Läser: recept på nätet
Dricker: ingen
Äter: Inget
Bästa: Att jag har världens finaste familj
Sämsta: Helgen är slut
Barn: Glad som alltid, Ligger och snackar på filten
Väder: blåsigt

Idag är det en bra dag ;)

Idag har jag och lilleman myst hela dagen, sovit,städat,diskat och badat myspys ;) Pappa Dick kom precis, han hoppa in i duschen direkt. Vi ska hem till Elliots farmor och fara och mysa. Käka och kolla på idol ;)
Imorron ska vi titta på diskmaskin ÄNTLIGEN ;) härom dagen fick jag välja ett smycke som jag ska få av älsklingen , en liten kärleksgåva för jag har burit vårt barn i 9 månader eller nåt ;) Iallafall jag valde ett halsband där det är en 1 sen i den 1an står Elliots namn och födelsedatum ;) Jätte fint är det ;)
Itorsdag fick Elliots sin första spruta och denna underbart coola unge sa inte ett knyst haha Jag hade förberet mig på att han skulle skrika som in i haha Jag blundande samtidigt som hon stack.
Han var jätte duktig ;)
Nä nu ska vi iväg ska bara klä på lillen ;)
Ska förresten hämta ut ett paket från dunderbutiken idag ;) Min favvoaffär till Elliot ;) Lägger in bilder på kläderna sen ;)
Ha en mysig fredag

Grattis kläder ;)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33522

Elliot 3 månader

Idag blir vårt underverk 3 månader ;) Tiden går så snabbt och han växer för fullt, Härom dagen vände han över själv från rygg till mage, han snackar exakt hela tiden, han är med hela tiden och nyfiken i en strut, och skrattar och ler för fullt ;) Varje dag är underbar med denna lilla underbara människa, Han gör mig lycklig. Så fort han ler mot mig smälter jag =) Fast de gör nog alla ;)
För exakt 3 månader sedan satt jag och Dick o mös för fullt med Elliot som bara var 12 timmar gammal, Han sov mest ;) Men vi va vakna. Jag sov inte alls den natten, jag fick inte nog av att titta på honom ;)
Kommer ihåg det som igår, den kalla/regniga sommar morgonen. Vi hade satt klockan på halv 6 för vi skulle hinna duscha innan inskrivingen. Jag tvåla in mig med den speciella tvålen och Dick duscha som vanligt, sen tog vi vårt pick och pack och åkte mot sjukhuset. Skrevs in på Bb men fick mitt rum på Gyn pga platsbrist ( fick ha besök på rummet så de va skönt ;) Väl nere på Bb satte dom kateter (gjorde otroligt ont) Sen på med sjukhuskläderna sen fick jag åka i sängen upp till op , väl där inne presentera alla sig ( komme rinte ihåg ett ända namn hahaha) Sen satte dom två nålar och jag fick syrgas , Sen kom narkos in som skulle lägga bedövningen. Först fixa han inte det så han varna mig att jag kanske skulle får bli nersövd och då rann tårarna för fullt. Precis då satte han bedövningen ;) så skönt tänkte jag. All känsel i benen upp till brösten försvann. Sen satte dom upp skynket så jag inte såg nåt. Känner att dom rotade o drog lite men ingen som gjorde ont. Kommer ihåg att precis innaan dom visar Elliot för mig, säger alla sjusköterska att dom vet könet ;) Och Dick blir dö nervös o säger högt fan det är en tjej haha Så blundar han när han säger det och samtidgt visar dom Elliot för mig och jag skriker att det är en kille ;) Dick lyser upp som en sol ;) ( han hade blivit  lika lycklig om det hade varit en tjej ;) får pussa på honom snabbt sen tar dom in honom i ett rum o kollar honom sen kommer odm in igen till mig och han får ligga vid mitt bröst ocg vi myser för fullt i nån minut sen går dom iväg med Elliot och Dick. jag ligger kvar och blir syd, Sen åker jag iväg till uppvaken där jag låg i 1 timme sen kom Elliot och Dick till mig, kort där efter smyger en stolt morbror in och säger grattis ( min bror jobbade på sjukhuset just då och smög sig upp till oss på uppvaket)Där får jag reda på att lillen föddes 08.43 och vägde 3980 gram och vae 48 lång alltså en kort knubbis hihi och han var/är det sötaste jag har sett ;)  Alltså för exakt 3 månader sen blev vi lyckliga föräldrar till denna underbara Elliot som gör vårt liv så underbart;)

Imorron är det dasg för första sprutan sen sak vi mysa på stan med Tina ;)

Shopping tips ;)

Lite shopping tips så här in på natten ;) Älskar att nät shoppa speciellt till Elliot ;)
T'änkte dela med mig av mina favorit sidor och lite nya sidor;)

www.dunderbutiken.se
www.ellos.se
www.simplycolors.se
www.hm.se
www.babyshop.se

Tipas gärna om era favorit sidor ;)

Elliot


Snart vänder han sig;)

Vänt på dig, Min duktiga pojke ;)


Lilleman tittar på tv


Han gillar och ligga på mage ;)


Somnar bäst efter ett bad

Babymassage

Idag har jag och lillen varit på babymassage på Bvc, Jag tror han gillade men mest av allt va han intresserad av att vända på sig, Han försökte ett bra tag till slut vände min lilla prins på sig för första gången, Från rygg till magen och sen låg han där ett bra tag. Han är så duktig ;)  Efter massagen va Elliot slut han somna direkt i famnen, då passa jag på att gå in på lindex och willys sen vakna han lagom till vi skulle ta bussen.
Imorron kommer det en familj och ska titta på Blixten och Selma. Hon lät helt underbar på tele. Så jag tror dom kommer få det bra där. Hon hade samma rutiner på sin förra katt som vi har på våra. Hoppas dom kommer trivas ihopa. Vi får se imorron. Dom hade trädgård med och en kattlucka och dom två älskar och vara ute ju =)
Bästa av allt är att vi får komma och hälsa på =)
Igår va vi på babycafe gånger 2 först i Bunkeflo med Sanna,Luca, Jessicka, Oskar och Therese och hennes Isabell. Efter det åkte jag och Sanna och Jessika till Limhamn.
Nä nu kallas Lilleman på mig,


Luca, Elliot och Oskar

RSS 2.0