Framtänder

Ursäkta den dåliga uppdateringen men det är inte lika skoj och skriva utan massa bilder på lilleman, men imorron ska jag upp istan och leta efter nya laddare till kameran .
Idag har Elliot fått sina första gå skor av sin underbara mormor, Tack mormor dom är sååå fina =)
Vi har även varit lund på återkontroll, Lilleman va rrligt så vi ska komma tillbaka om nån månad på en angio. Då får han nanna under tiden, Varje gång lilleman ska sövas  lika påfrestande för en. Speciellt när han får sömnmedel och har försöker hålla sig vaken men till slut går det inte mer. Han är så duktig vår fina prins, Mamma älskar dig mest i hela världen.
Elliots framtänder har tittat ut. och nu bits han ordentligt hahaha Ajaj Haha
Imorron ska vi upp istan och titta på present till Milton som snart fyller 1 år.
Har även fått Elliots undervattens bilder, dom är såå fina han ler, han älskar verkligen vatten hahaha
ska lägga in dom imorron =)
Skriver mer imorron
Kramar


Fredag

Idag har vi spenderat dagen med Milton och Mimmi och Oskar oh Jessika. Vi träffades i Limhamn sen stack vi hem till Mimmi oc fikade och barnen busade en massa, sen gick vi en runda,, Tack för en mysig dag;)
Vi hade ordnat barnvakt idag för vi skulle rensa i källaren men allt blev såå sent så vi fick trevligt sällskap i ställlet, Tack ändå Li haha
Imorron ska vi iväg till Skurup och på sndag blir den resna i Källaren och en promenad  Västra hamnen med Mimmi,Jimmy och Milton =)=)
Idag stod busungen helt själv blev helt paff och såå stolt. han lär sig nåt varje dag;)
Tänk att för 2 månaders sen operade han sitt hjärta. Kan inte fatta att tiden går såå snabbt .om 3månader blir han 1 år.....!!
hoppas alla får en mysig helg


Äta själv

Idag vaknade vi med tuppen som alla andra dagar haha Sova länge är inget lilleman föredrar :P
Så vi gick upp och lekte lite,åt frukost och gjorde oss klara inför Öppna förskolan.
Vid halv 10 tiden möte vi upp Lina och Love och traskade till ÖF. Där busade Elliot med dom andra barnen sen fikade vi och snacka massa skit ;P Alltid efter ÖF somnar lilleman som en prins i vagnen. Så jag promenerade hem och plocka undan lite,
Lilleman har slutat sova sålänge när han sover.Ska försöka om han bara ska nanna 2 gång per  dagså sover han lngre då kanske
 När han vakande lagade vi mat sen var klockan redan 4 och då kom pappa hem ,Vi åt middag tillsammans hela familjen,Elliot åt helt själv. Mammas mat är bäst ;)
Ursäkta att de inte kommer bilder, Hittar inte laddaren ,Får köpa ny såfort jag har gjort det kommer massa massa bilder ;)
Kan ju tipsa om4an klockan 20 ikväll, såå jäkla ballt program Hahahahhahahaha


Elliots första ord-Papppa!!

Redan onsdag, Veckorna springer iväg. Härligt att våren har kommit, Igår var vi först på Öppna förskolan efter det igck vi till Mias grd och satt ute och njöt av det fina vädret ;) Elliot gick med Lauras gåvagn han är såå duktig;) Idag har vi varit hemma och tvättat,städat och busat, ska snart ut i den fina vädret och gå en promenad
Härom dagen sa Elliots sitt första ord som man förstår. Pappa. Dick smälte direkt jag med såklart ;) Nu försöker jag få han och säga mamma hahaha men det går sådär han skrattar mest åt mig hahaha
Han har ven börat krypa eller ja om man lockar med nåt hah Gillar bäst och gå med mamma eller pappa och gåvagnen .Och hans första tänder har börjat titta fram, Hans första små gryn dom är såå söta ;)
Nu vakna lilleman. Skriver mer sen ;)
Kraaaaam

FÖÖÖÖRLÅT

vår dator är på lagning, vi hoppas den kommer i veckan!!
Därför den dåliga uppdateringen. Men såfort datorn är tillbaka såååå blir det bloggning varje dag igen ;)
Mycket har hänt ;) Lilleman har fått sina första tänder, Börjat gå med gå vagnen och han älskar det ;)
Vi ka flytta till en 4a i slutet på maj. Sköönt med större och lilleman får större rum ;)
Såfort datorn är tillbaka kommer det massa massa blider ;)
Hoppas allt är bra med er alla ;)

Glad Påsk på er

RSS 2.0