Galen i fjärrkontroller

Vår Elliot är galen i fjärrkontroller, Så fort han ser en blir han galen haha och om han inte får den eller man tar den ifrån honom blir han jätte sur hahaha Så idag fick han en egen fjärrkontroll kan han sitta och trycka på den hur mycket han vill ;)
Idag skulle vi hem till Jessica och fira henne men lilleman är förkyld näsa rinner på honom så vi stannar hemma. Han måste vara frisk på torsdag. Så idag ska vi ta hand om varandra. Mysa, busa, kolla på tv och gå ut en runda. Pappa D är och spelar fotboll sen ska dom ut och festa.
Just nu sover Elliot sin förmiddagslur och jag håller på att tvätta.Ska bli av med tvättberget till ikväll iallafall haha Sen ska jag dammsuga lgh. Sen lagom till han har vaknat gå ut en runda. skönt med lite luft och lite motion.
Hoppas ni får en mysig lördag


     


Den är min mamma ;)

Tid för Op

Måndagen den 9 feb ska dom operera vår prins, Just nu känns allt bra men det går upp och ner. . Han har inga men just nu men kan få om dom inte gör nåt. Men bara tanken på att att dom ska skära i hans 7 månaders gamla kropp, Den underbart gosiga kroppen.På 2 veckor ska han blir nersövd 2 gånger. 3 gånger har han blivit nersövd det är 3 gånger för mycket. Han ska inte ligga på sjukhus han ska mysa hemma och lära sig nya saker och busa med mamma och pappa.
Livet är bra orättvisst. Men som min mamma/mormor sa han blir starkare av detta även jag och Dick. Vi blir starkade som föräldrar.
På ondag den 4 feb blir vi inskrivna på sjukhuset och på torsdagen ska dom gå in genom ljumsken och spruta in kontrast då blir han nersövd. Värsta är dom timmarna han är borta från oss, Det kunde ta några timmar och under dom timmarna kommer tankar upp i huvudet och på måndagen ska vi gå igenom det igen. Men vi får antagligen komma hem över helgen. Hoppas det. Så vi kan busa ordentligt med honom hemma. och mysa mysa mysa. Han är en riktigt mysprins just nu.. Älskar det =)
Efter opererationen stannar vi antagligen i 1 vecka där. Men ska fråga på torsdag.
Vet inte hur dom ska operera eller vilken tid vi får reda på allt på torsdag, då ska vi prata med hans läkare.
Vår prins klarar allt. Han är vår hjälte och han kommer klara det hur bra som helst. Han är ju Stålis.


                                                                         

                                                                          En puss till mormor;)


Nya bilder på vår prins

                 






Dag 3

Dag 3 är snart över, Idag festa jag till det med en mint/choklad soppa nu på kvällen ;)
Varit på barnvagns Bio idag, Elliot verkade gilla den stora skärmen med Haha Efter det tränande jag, Ohh gud vad skönt det är. Känner mig duktig när jag går därifrån. =) Vi snackade om bröllop idag, När jag har nåt min målvikt ska vi slå till ;) Ett mysigt bröllop med nära och kära och en stoor fest efter det ;)
Kan ta sin tid men det som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge ;)
Sitter och tittar på 4an ett program på Thailand ohh jag vill dit NUUUUUU :p Får se kanske en bröllops resa dit ;) Mne då vill jag ha med lilleman hahaha
2 veckor utan honom finns inte ;)
Min kära mamma har börjat blogga från Thailand ;) Snart kommer hon hem igen Jippppi Haha
Nä nu ska jag bädda ner mig och drömma och choklad, makaronilåda, Kyckling och massa annat gått hahahaha

Sovgott

Dag 2

Dag 2 på pulverdieten. Hungrig och trött men jag ska fixa detta ;)
Imorron är dag 3 tuffast säger dom, dag 4 säger dom att man får enegin till tillbaka Häärligt ;)
Idag var vi på Öppna förskolan med Jessica och Mimmi plus bebisar ;) Elliot var lika glad som vanligt så skönt och se att han är tillbaka igen från förkylningen . Min fina prins.
Sen gick vi till Limhamn med Mia och Jessica. Köpte nya örhänge inne på Guys and Dolls. Nåt får man unna sig ;)
Sen gick vi hem igen. Man känner sig så duktig efter en sådan promenad. Imorron ska vi på Barnvagnsbio i Limhamn nån som vill med ??? Sanna, Catta sugna?? Dom visar Mamma Mia ;)
Efter det ska Dick hämta Elliot så jag kan gå och träna i fred, Ska bli skönt ,efter träningen ska jag sätta mig i en massagstol dom har där ;)
Idag är det 1år sedan Carl döptes. Herregud vad tiden går snabbt., Snart är Elliot en stor kille. Vill att tiden ska stanna lite nu.=)Men samtigt längtar jag till han kommer fram till en och säger Mamma jag älskar dig =) Men det leendet man får från honom vet jag att han älskar sin mamma och pappa =)
Har precis ätit sista pulverpåsen för idag. Nu blir det vatten heeela kvällen;) Haha
Snart unga mödrar.....
Ha en mysig tisdag





Dag 1

Måndag och dag 1 på pulver dieten. Känns bra lite hungrig och trött men det känns bra ;)
Mamma åkte idag. Saknar henne redan. Vi brukar prata i telefon varje dag. När jag och lilleman vaknar brukar vi ringa mamma/mormor. Nu får vi skicka ett sms istället. Hoppas dom får 2 underbara veckor där nere. Vill också till värmen med min familj. Men Thailand får vänta till lilleman fårstår lite med, så han också kan njuta av det.
Va på bio med Mimmi och Mia idag, vi såg bröllopsduellen. En riktig tjejfilm, Passa mig bra haha Älskar tjejfilmer ;) Eftersom Dick inte hade kommit fårn jobb när jag gick fick Faster Li komma hit och passa Elliot. Tack snälla Li =)
Dom ringde från Lund idag, Vi ska dit den 5 feb Dick hade missuppfattat samtalet sist. Så vi ska dit på onsdag och söva där tills på fredag, Hatar verkligen sjukhus som privatperson(jobbar på sjukhus men inte samma sak då) Den skönaste är att mamma hinner hem till op skönt och ha henne hemma när allt händer. Tror de kändes bra för henne med.


  


Söndag

Fick lite sovmorgon imorse, Lilleman var pigg och redo för dagen kvart över 5 morse haha tyckte lite synd om Dick men men det är många gånger jag går upp så tidigt haha
Lilleman är fortfarande förkyld så vi skippade hans kusins kalas idag. vi får gratta han en annan dag. Han måste vara frisk tills på torsdag så denna veckan blir att stanna hemma . Lika bra alltså!!
Idag var vi inom mammas jobb där fick lilleman presenter. En overall från Pop och en nalle mormor hade stoppat själv. Eftersom hon inte är hemma dessa dagarna han ska vara på sjukhus, så är nalle  där istället. Får bli Elliots mascot=)Tack världens bästa/finaste mormor=)
Imorron börjar jag på pulver diet. Håll tummarna för mig ;)









Lördag

Tack tjejer för en rolig lördag och tack Catta för det goda maten :)

Kommer lite bilder från kvällen

       

     

Sovmorgon

Jag fick sova ut imorse och heeeela natten. Oh så underbart. Min nacke känns bättre mitt humör är på topp och lilleman är knappt täppt i näsan mer, Kan de bli bättre hihi Jooooo för när jag in på Mias blogg hade hon länkat till affären Bonti och vad får jag se joooooo att Pauls Franks åkpåsar plus suffletter . Så fina dom är ;)Kommer ut nu i feb. Man kan boka dom redan. Får se om jag gå förbi iveckan och kollar på dom ;)
Idag är party party ;) Ja just de klippte mig igår och färgade håret men jag är inte nööööjd med färgen, Köpte ny färg på Hm igår kanske färgar om det innan jag sticker till CAtta.
Nä nu ska jag mysa med lilleman, hatar att vara ifrån honom, Men man behöver  såklart egen tid med sina vänner med. Ni kan kalla mig höns mamma  hahahaha Tycker inte om att lämna bort honom, Känns bäst när Dick ta honom när jag ska göra nåt.

Ha en super nice lördag för det ska vi ha ;)

Tack tack tack

Tack för alla underbara kommentarer, Värmer verkligen . Tack tack tack för att ni finns <3

Täppt i näsan

 Lilleman är täppt i näsan, Faaaaaan säger jag bara Om han är de på torsdag med blir det ingen undersökning/op det innebär att allt blir upp skjutet. Vi vill ha det gjort nu så vi kan gå vidare med vårt liv.Hoppas hoppas hoppas han är frisk tills på torsdag. Vi får nog stanna hemma nästa vecka så han inte blir mer förkyld. Min stackars stjärna, Vaknar hela tiden och knappt får luft. Han somnar i famnen men sen så fort man lägger ner honom vaknar han upp igen. Slutar väl att han ligger mellan oss. ( jag skiter i vad alla tycker om det, Jag älskar att ha honom där, speciellt när han drar sin hand mot min kind och tittar upp och ler mot en, Då smälter mamma ;))
Iallafall idag var vi istan och handla lite kläder till prinsen. Kom hem med mycket fint till honom ;) Var där med Mia, Jessica och Sanna plsu barnen. Tack för en trevlig eftermiddag tjejer!!
Sen gick vi hem till mamma/Mormor och käkade middag, Jessika och Oskar och Carl var där med. Han har blivit så stor . KOmmer ihåg det som ig¨r, När Oskar ringde och sa att det blev en Carl hihi Sen när man fick hålla honom för första gången. Han var såååå söt, Det är han fortfarande. Busunge ;)
Mamma och Ingemar åker till Thailand på Måndag. , Vill ha henne hemma när allt händer nu med Elliot, Men som tur finns telefonen och msn =)
Imorron ska jag få sovmorgon ska bli såå skönt som man är utvilad på kvällen när det är party med töserna. Vi har bestämt ingen bebis snack, den som snackar får ta en shots Hahahahahaha eller hur var de nu :P
Sanna sa precis att Blondin Bella åkte ur lets dance haha vad ska hon nu skriva om i bloggen :P Hahahahahaa
Nä nu ska jag försöka sova.
Ha en trevlig lördag ;)

Samtal

Idag har  läkaren från Lund ringt, Dick tog det, När jag hörde att Dick sa ska han sövas ner igen. Gick mitt hjärta i tusen bitar och ville bara lägga mig ner och skrika. Fick knappt nån luft. Vår hjärta, det finaste som finns varför ska han behöva gå igenom detta. Han som inte gjort nåt fel här i världen.
Måste vara stark för Elliot skull, Allt kommer gå bra, Han är så stark vår Stålis.
Just nu sover både Dick och Elliot, Och jag sitter o funderar en massa, Tankarna far igenom huvudet och hela tiden kommer det läkaren sa sist upp.
Mitt huvud värker, ska bädda ner mig och mysa med min familj, Det underbaraste som finns.

Uppe med tuppen

Klockan är bara 6 och lilleman är pigg som en lärka, Och mamma är super trött. Kan knappt hålla uppe ögona. Men efter lite frukost så är man pigg igen ;)
Idag ska vi till öppna förskolan. Halv 10 ska vi möta upp Mia och Laura.
Tror om 1 timme vill lilleman vila igen. Får se om jag också vilar då. Eller så passar jag på att göra vid mig och så.
Imorgon ska jag klippa och färga håret. Vet inte xakt hur jag vill ha det än. Men kortare hår iallafall och lite ljusare i håret.


 Kanske så här kort men inte så ljust

 eller i denna längden

Blåbärs pure

Ge aldrig blåbärspure till ett nybadat barn hahaha
Efter lilleman hade badat idag var det dags för gröt innan nattning, Iallafall så satte jag honom i stolen naken som tur va ;) Ojoj vad en liten prins kan stänka med maten hahaha hade blåbärs pure exakt överallt, det va bara att sätta honom i badet igen som tur älskar han att bada :)
Idag har jag och Mia varit duktiga, gått till Limhamn, gick där några timmar sen gick vi hem igen, Kände ig så duktig när jag kom hem ;) Dick åt skräpmat idag och jag och Maria gjorde oss varsin varm smörgås..Muuums ;)
Imorron är det Öppna förskolan .Sanna och Catta kommer. ska bli super skoj och se dom ;)
Efter det ska jag in till Limhamn och kolla på nya kläder till lilleman 68 är för litet nu sååå 74 gäller nu, Så det får köpas lite nytt,Sen ska jag och pappa in till Mobilia och kolla på gardiner till honom.
Elliot är så glad för sin morfar skiner upp som en sol när han ser honom ;)
Nä nu ska jag bädda ner mig emd en film. Hoppas Dick kommer snart så vi kan se den tillsammans, Har såå förbannat ont i min nacke. Har nog legat i drag hoppas jag iallafall så jag inte börjar bli sjuk, för jag ska inte missa lördag så det så :P
Sovgott allihopa



Elliot 2 veckor med morfar

Nya bilder

Snart lördag, Party Party med mammorna. Ohhh vad skoj det kommer bli ;)
Vi ska först hem till Catta och dricka goda drinkar och sen bowla sen blir det utgång efter det ;)
Igår var det Öppna förskolan, Trevligt att det har börjat igen. Elliot har börjat uppskatta det mer och mer...... Tror prinsen kommer krypa när som helst;) Jäklar vad man får jaga honom då hahaha
Nä nu ska vi sova lite ;) Får passa på när lilleman nannar, Sen ska vi till Limhamn efter det med Mia och Laura. Vi sak gå dit de ni :P
Igår gick vi till Bunkeflokyrka ganska långt ;) Meeen gud vad skönt det var .
Nä nu måste jag sova en stund
Ha en trevlig Onsdag




 Nu  kom jag på dig Buse hahaha

 Fin i sin nya dress han har fått av kusinerna

 Äter majskrok

 en trött Elliot


Världens finaste






Bada .Bada. Bada

Uppe med tuppen idag. lilleman vaknade halv 7...Känns och gå upp så tidigt Hahaha Men imorron får jag sovmorgon. Eller ja sovmorgon och sovmorgon Dick brukar alltid väcka mig vid 8,9 där :P Gör ingen myser hellre med dom ;)
Idag ska vi bada med Dicks store bror och hans familj. Elliot älskar att bada så det är alltid lika skoj och gå till bad huset med honom. Hela han gungar och ler när han ser vattnet ;) På måndag börjar babysimmet igen. Bytte dag för på torsdagar är det Öppna förskolan. Han brukar vara slut efter den. Så måndagar passar han bättre.
Igår skulle min brors och hans familj komma hit men Carl hade feber och feber vill inte lilleman ha just nu, Bäst och slippa allt sånt innan vi vet svaret på undersökningen och allt. För är han sjuk blir allt inställt. Bäst och vara frisk så ifall det blir fler Ul såå missar vi inget =)
NU till Lets dance. Tyckte rätt person åkte ut. Guuuud vad tråkigt  hon såg ut och ha det på dansgolvet och såå jäkla sur och hennes danspartner kunde lika bra dansa med sig själv för det verka han gilla hahaha
Igår gillade jag Världens starkaste man bäst, Han var så söt när han stod där och vickade på rumpan ;:)
Och Laila Bagge hon är grym på dansgolvet. ;)

                      


Tomtenisse

Världens sötaste tomtenisse på julafton


Äntligen fredag

Inatt sov Elliot hela natten och så skönt, Kände mig nästan utvilad när jag vakna ;P
Idag ska vi upp till stan med Mimmi och Milton, Vet om nån mer ska med? Ikväll kommer min bror och Jessika och världens sötaste Carl hit på middag, Ska bjuda på langos. Får passa på att käka gott nu innan den 26 jan ;) Sen är det soppa som gäller för hela slanten ;)
Lets dace ikväll med, Heeeeeeeja Morgan ;) Han är grym ;)
Nä nu ska jag passa på och duscha och fixa till mig medans lilleman sover.
Ha en mysig fredag



Stålis klarar allt

Vår prins,stålis,hjärta,älskling, Elliot. kärt barn har många namn ;)
Iallafall han klarade nervöningen galant. Nu är undersökningen gjord. Vi får svar innan nästa måndag. Hoppas på det bästa svaret som finns. För den k'änslan som jag hade igår vill jag aldrig känna igen. att en doktorn 1 halvtimme innan ens barn ska sövas ner säger att han kankse inte klarara sövningen(att söva ner är alltid en risk men är man frisk och kry klarar man det galanat,som vår prins). Mitt hjärta gick i tusen bitar tårarna sprutade åt alla hål. Bara tanken på att leva ett liv utan vår hjälte finns inte i vår värld, Han gör vårt liv, Han är vårt liv. Utan honom vill vi inte vara. Men nersövningen klara han jätte bra. När dom ringde frpn röngten och sa att dom var på uppvaken inom 10 min. Sprang vi dit och när jag fick se honom i sängen i korriodren kom tårana igen. Ville bara väcka honom och pussa och krama honom en massa. Men vi fick snällt vänta på han skulle vakna själv. Han vakna precis efter 1 timme ;) Den timmen var lång kan jag berätta. Efter 1 vällingflaska var han glada Elliot igen. Han charmade alla sjuksköterska igen Haha Hans leeende går bara inte att inte le åt. Efter nästa 2 timmar på uppvaket och 1 timme på avdelningen fick vi åka hem med vårt hjälte igen. Det var så skönt och sätta sig i bilen med Elliot brevid sig=) Han somnade direkt i bilen och vaknade igen när vi var hemma. Vi mös en stund och snackade en massa. Ville nog berätta om sin dag =) Vid 22 somnade han för natten. Jag somnade där efter. Helt slut i kroppen.

Hoppas ni hade en bättre onsdag än oss.

Vill att det ska vara nästa måndag nu så vi vet vad som kommer hända. Men hoppas han slipper bli nersövd igen


Uppdatarerar mer under dagen. Ska busa med lilleman nu
tack ftill alla underbara som tänkte på oss igår, tack tack tack ;)


Mamma Blogg

 


*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden!
Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag,
Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*


Jag har fått denna underbara award av http://www.tokigamamman.blogg.se/ för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg!
Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den! Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:



Jessica http://.getinges.blogg.se/
Sanna http://.rossies.blogg.se/
Mimmi http://.mirakelmilton.blogg.se/
Mia       http://.miabencke.blogg.se/
Tess   http://.isabellnicole.blogg.se/
Jenny  http://.jenne.blogg.se/
Sandra http://.sandrahornfeldt.blogg.se/
Catta    http://.catarinah.blogg.se/
Therese http://.holmstrom86.blogg.se/
Diana     http://.familjenjohanssson.blogg.se/

Liknar mamma ;)

Visst börjar han lika mig mer och mer ;) Men har fortfarande pappas otroligt fina ögon och ena öra haha


Bvc

Idag var vi på Bvc, vägde och mätte. Lilleman är 70 cm lång och väger 8600.. Nu är han tung och bara haha
Han somnade precis, Själv sitter man här fra,för dumburken, Dick är och tränar bandy sen skulle han hem till en kompis och snacka om deras framtids planer, Går det i uppfyllelse säger jag vad det är ;)
Imorron är det onsdag, 10 i 9 ska vi vara i Lund., Så fort jag tänker på det ryser jag, Vi ska antagligen sova över där . Dom vill gärna hålla koll på så små barn efter en nersövning. Men mår Elliot bra och är pigg framot kvällen får vi åka hem. Ska iallafall ta med hans egna täcke och kudde så han känner sig trygg. Och snuttefilten såklart ;)



Nu till nåt helt annat var på möte på www.xtravaganza.se , Så den 26 jan börjar mitt nya liv. Längtar ;)


Ha en mysig tisdag
Mina pojkar är det bästa som finns ;) Lilleman lärde sig att rulla från rygg till magen igår, han är såå duktig ;)



Söndag

Vilken mysig söndag vi har haft, vaknade vid 8 fast då var Dick snäll och gick upp med lilleman. så jag sov till 10 härligt ;) Sen gjorde vi oss klara, Stack hem till Jessica,Martin och Oskar. Vi gick en lång runda vid areanan och nästan upp till kyrkan. Så nu kan jag och Jessica gå till varandra haha kommer ta sin lilla tid ;) efter det gick vi hem till dom och lagade mat. En gryta med potatis Mums. Dick gillade det och han brukar inte gilla grytor haha. Sen fick jag och lilleman låna deras badkar. Ohhhh vad mysigt det var . Lilleman älskar och bada och bada med mamma är det bästa som finns. Hela han lyser upp ;) skvätter en massa =) lilleman somnade redan 8 igår....Det var ett tag sedan han gjorde de så det är skönt o få tillbaka alla rutiner. han vaknar lite tidgare men men ;) Den 27 feb ska vi lämna bort han över natten för första gången;) Har tagit mig nästa 8 månader att våga hahaha Mamma ska ha honom över natten. KOmmer gå jätte bra ;)
Nä nu sa jag ge Elliot lite gröt sen ska jag göra oss klara för en promenad i det kalla vädret :P



               



                                                                                

Onsdag

Onsdag kommer inte bli en  vanlig onsdag för oss, På onsdag morgon ska vi infinna oss i Lund halv 9 för då ska lilleman genomgå en Mr undersökning, Där ska dom kolla hur stort blåsljudet är och exakt var i hjärtat det sitter. Min lilla prins ska bli nersövd för första gången. Bara jag tänker på det ryser jag. Själva undersökningen tar 1-3 timmar och därefter får vi träffa honom igen.




Dagens filmtips

Gran Torino med Clint Eastwood

Efter femtio år på bilfabriken och tre år i krigets Korea har Walt Kowalski nu blivit änkling. Han är en arg och bitter gammal man som ogillar det mesta. Inklusive sina två söner och deras familjer. För att inte tala om utlänningar. I området där han bor har de flesta "riktiga" amerikaner flyttat ut. En dag försöker en ung grannpojke stjäla Walts gamla Ford, en Gran Torino från 1972. Det skulle han inte ha gjort. En spännande och sevärd film




Mammor

Vad säger ni, ska vi ut och svänga på dom lurviga den 24 januari? En lördag ;)
Dricka drinkar och bowla kanske? Vad säger ni?



  

Paul Frank

Älskar det märket, va precis inne på hemsidan. Hoppas http://www.dunderbutiken.se/ får inte nytt snart.




Fredag och Lördag

Igår kom Jessika,Martin och Oskar hit, vi åt ostbricka och kolla på lets dance. Gillade Morgan och Laila bäst. Skiit han var ju grym på dansgolvet haha. Dicks lillasyster va även här, hon sov över på vår sköna soffa :) Lilleman vakna klockan 9 idag va skönt med lite "sovmorgon" Han fick sin frukostgröt sen var han nöjd, låg och mös med pappa isängen. Sen gick jag och Elliot upp till arenan här i Bunkeflo och kollade på hans kusin som spelade fotboll där. Elliot verka gilla fotboll haha Blir nog en fotbollskille ;)
Och nu på kvällen har vi bara ätit middag och Tim  och Dick har spelat fotboll. Nördarna hahaha.
Nån som har nåt tips på hur man ska få barn och gilla fisk hahah Han gråter så fort han känner lukten ju stackaren =)
 Måste visa Elliots nya sommarskor ju ;) Riktiga strandskor ;)




Leende guldblåa ögon;)


Elliot

Torsdag idag, snart helg igen, Herrgud vad veckorna går snabbt ;) Igår var det Mammafika hemma hos Sanna, Var jätte trevligt och träffa alla igen.Sanna bjöd på god mat och goda bakelser ;)
Idag har vi storhandlat och hämtat ut paket från dunderbutiken. Hade bestält en teletubbies till lilleman och ett par byxor från Paul Frank och en Levis body, allt var jätte fint. Imorron ska jag hämta ut ett paket med skor till Elliot.
Till helgen ska vi kolla på min systerson som ska spela fotbollscup här i Bunkeflo. Nästa vecka är det besök på Bvc och läkarbesök där.Vet redan ungeför vad lilleman väger nu. När vi va på akuten härom dagen så vägde han 8400 så det är väl llite till där . Just nu sitter han själv på filten framför mig,Han är så duktig min lilla prins =) Snart börjar han väl att krypa med. Han snurrar rundor när han ligger på magen så fram kommer han haha Han älskar sin gåstol. Busar med mammas blommor då haha
Han har även hittat sina fötter så nu är dom i munnen exakt hela tiden haha ser så roligt ut, Idag börjar han sätta sig upp i babysittern så han börjar nog bli för stor för den. Nån dag till sen får man väl ställa undan den .
Nä nu ska jag ge Elliot sin välling sen är det sängen som gäller, Ska nog också lägga mig och titta på en film ;)



     


Lördag

Idag har vi bara varit hemma och myst, Eftersom lilleman har haft febern nu i 2 dagar så stannade vi inne idag med för han skulle riktigt frisk. Min lilla prins har verkligen inte varit sig själv dessa dagarna, från att varit en glad,charmig kille till att gnälla konstant. Tycker så synd om honom. Vill bara att han ska berätta för mig vad som är fel, Men idag på kvällen har det varit bättre fått massa skratt från honom, man smälter direkt ;)
Imorgon ska vi hem till Elliots farmor och farfar och käka middag. Ska bli skönt och slippa laga själv haha På kvällen ska vi köra förbi familjen Sörensson/Lindberg och umgås lite ;)
På onsdag börjar vardagen igen Dick börjar jobba och lilleman och jag får klara oss själva.
Min kära sambo har börjat blogga ;) www.mrdick.blogg.se Läs och njut ;)
Ha en mysig helg

Sanna. kan vi ta onsdag istället??=)

Lilleman badar

Lilleman läser samtidigt som han badar ;)


Vår nyårsafton

Åkte hem till Jessika och Martin vid 4 för att laga maten tillsammans som bestod av skagen smörgås till förrätt och oxile inlindat i parmaskinka och potatismos och bearnaise och rödvinssky och en god sallad till efterrätt blev det cheesecake och efter 12 bllev det ostbricka muuums ;)
Under kvällens gång spelade vi julklapps spelet och ett annat spel som var jätte roligt, det hette med andra ord. Elliot somnade som vanligt vid nio tiden och Oskar somna där efter men Nahla därimot firade in det nya året med oss ;) En riktig piggelin ;) Vi åkte hem vid 2 tiden men var inte hemma försen halv 4 för vi Körde Elliots faster till Södra sandby där hon skulle träffa dejten ;) Väl hemma stupade vi i säng, Elliot vakna vid 7 tiden och var pigg som en lärka. Gick upp och busade med honom vid 9 tiden kom Dick upp och tog över så jag fick sova lite till ;) Nästa gång jag vakna var kl halv 1 herreguud hahaha inte sovit sålänge sen jaaa det va länge sedan hahahha
idag har vi bara myst och ätit tacos.Lilleman har lite feber tror det är tänderna på G ;) Men han fick en panodil innan han somnade vid 8 tiden. Hoppas ni alla hade en mysig nyår ;)



RSS 2.0