Stålis klarar allt

Vår prins,stålis,hjärta,älskling, Elliot. kärt barn har många namn ;)
Iallafall han klarade nervöningen galant. Nu är undersökningen gjord. Vi får svar innan nästa måndag. Hoppas på det bästa svaret som finns. För den k'änslan som jag hade igår vill jag aldrig känna igen. att en doktorn 1 halvtimme innan ens barn ska sövas ner säger att han kankse inte klarara sövningen(att söva ner är alltid en risk men är man frisk och kry klarar man det galanat,som vår prins). Mitt hjärta gick i tusen bitar tårarna sprutade åt alla hål. Bara tanken på att leva ett liv utan vår hjälte finns inte i vår värld, Han gör vårt liv, Han är vårt liv. Utan honom vill vi inte vara. Men nersövningen klara han jätte bra. När dom ringde frpn röngten och sa att dom var på uppvaken inom 10 min. Sprang vi dit och när jag fick se honom i sängen i korriodren kom tårana igen. Ville bara väcka honom och pussa och krama honom en massa. Men vi fick snällt vänta på han skulle vakna själv. Han vakna precis efter 1 timme ;) Den timmen var lång kan jag berätta. Efter 1 vällingflaska var han glada Elliot igen. Han charmade alla sjuksköterska igen Haha Hans leeende går bara inte att inte le åt. Efter nästa 2 timmar på uppvaket och 1 timme på avdelningen fick vi åka hem med vårt hjälte igen. Det var så skönt och sätta sig i bilen med Elliot brevid sig=) Han somnade direkt i bilen och vaknade igen när vi var hemma. Vi mös en stund och snackade en massa. Ville nog berätta om sin dag =) Vid 22 somnade han för natten. Jag somnade där efter. Helt slut i kroppen.

Hoppas ni hade en bättre onsdag än oss.

Vill att det ska vara nästa måndag nu så vi vet vad som kommer hända. Men hoppas han slipper bli nersövd igen


Uppdatarerar mer under dagen. Ska busa med lilleman nu
tack ftill alla underbara som tänkte på oss igår, tack tack tack ;)


Kommentarer
Postat av: mimmi

åååh älskade vänner!! sitter här och gråter...usch va jobbig dag ni måste haft men helt fantastiskt att se sin lille älskling vara sig själv igen!! puss o kram på er!

2009-01-15 @ 11:24:00
URL: http://mirakelmilton.blogg.se/
Postat av: Malin

Usch vilken klumpig läkare!

2009-01-15 @ 12:01:11
Postat av: Sandra

Vad skönt att han klarade de galant. & att de e över. nu får vi bara hoppas på goda nyheter framöver. Sköt om er. Leo hälsar ;) puss

2009-01-15 @ 14:37:03
URL: http://sandrahornfeldt.blogg.se/
Postat av: Malin

Så skönt att allt gick bra. Förstår att du hade det riktigt jobbigt. Och nu håller jag alla tummar som går inför resultatet!

2009-01-15 @ 16:56:58
URL: http://malinannajosefine.bogg.se
Postat av: Catta

skönt att allt gick bra!!! kram

2009-01-15 @ 18:53:12
URL: http://catarinah.blogg.se/
Postat av: therese

Gud vad skönt att allt har gått bra i dag. Nu håller vi bara tummarna för att resultatet ska vara bra oxå. Vilken klumpig läkare, får man säga så? Fy vilken känsla att få om ens barn inte skulle vakna upp=(

Öppna förskolan på tisdag? Kram

2009-01-15 @ 19:56:50
URL: http://isabellnicole.blogg.se/
Postat av: therese

Skönt att allt gick bra! Hoppas resultatet också e bra!! Kram

2009-01-15 @ 20:03:32
URL: http://holmstrom86.blogg.se/
Postat av: Madde

ojdå! tur att allt gick bra men varför sövdes han?

kram

2009-01-15 @ 21:07:12
URL: http://tokigamamman.blogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0