Sjukhus tiden

Tänktre berätta om vår vecka på sjukhuset...!!


Söndag: Skrivs in på Bus i Lund och sover där över natten, Dick i en extra säng och jag och lilleman i soffan. Elliot fastade från klockan 2 på natten, Inte så lätt med en kille som älskar att dricka välling på natten men vi fick locka med llite vatten och nappen inte såå poppis men kommer till ro brevid mamma efter ett tag.

Måndag: Morgon personalen kommer in och lilleman får lugnande vid 8 tiden. av det blir han lite berusad och kroppen hänger inte med. Men skrattar och ler en massa, Det behövde mamma som bara grät en massa. Där efter gick vi upp till Op, Det var så svårt och lämna över honom till dom. Ville ta honom och springa därifrån. Tårna sprutade. Pappa D följde med in när han sövdes. En förälder fick bara följa med in och Dick är lugnare än mig så han fick göra det. Jag gick upp till rummet och väntade på Dick som kom efter 20 minuter. Vi kramade om varandra och jag grät. Därefter gick vi in till Lund och bara gick. Men mest var vi tysta. Sen gick vi tillbaka till sjukhuset där satt vi och titta på varandra i 3 timmar, båda satt och titta på telefonerna. Till slut vid 2 tiden ringde vår hjärte och berättade att allt hade gått bra och lilleman var på väg till Barn Iva, Vi sprang upp dit och in på rummet och där låg han fullt med slangar och sov. Då brats det igen. Jobbigt och se sin solstråle ligga där med allt. Vi satt där några timmar och höll han i händerna och pussade på honom. Jag fick sonda ner välling till honom innan vi gick, Kändes skönt och ge honom mat inför natten som jag brukar göra. Guuud var svårt det var och lämna honom för natten. Första gånger jag sov utan honom.Jobbigt var det är van att han ligger brevid mig och snusar. Men efter många om och men gick vi till hotellet. Där somnade vi båda direkt. Jag vaknade en gång på natten.

Tisdag: Direkt när vi vaknade gick vi till honom. Där var dom i full fart och minska sömnmedlet och han fick andas själv genom tuben han hade i näsan. Efter ett tag när allt sömnmedel var ut kroppen drog dom tuben och dåå skrek han och var undebrart och höra hans stämma. Han halsa en vällingflaska direkt och somnade efter det. Sen vakna han upp och log en massa och gjorde pussmunnen till oss hihi Farmor och farfar kom och hälsa på. Han vakna lite smått när farfar kom in och log mot honom ;) Han fick sova över på iva den natten med pga platsbristen på avdelningen. Lika svårt var det och lämna honom denna natten med.Men personalen som jobbade där var helt underbara.

Onsdag: Vaknade vid halv 8 tiden, Åt frukost sen gick vi till lilleman. Vid 11 tiden gick vi ner till avdelningen. När vi precis hade kommit in på rummet kom mormor. Ohh såå skönt det var och se henne. Lilleman sov mest under hela onsdagen, han sov och åt. Fick rätt såå kraftiga smärtstillande därav han blev sömning. Den natten sov vi brevid varandra i soffan ohh vad mysigt det var.Dick fick inte sova över så resten av veckan sov han på hotellet.

Resten av dagarna mös vi, tittade på film busade med lilleman som under torsdagen börja mer och mer likna sig själv, han log och skrattade och satt och lekte med sina leksaker.

Vi är såå stolta över vår lilla stålis, Han är såå stark och duktig. Är glad att han valde oss som föräldrar ;)

Lilleman mår bra trots allt. Han får ont när han hickar och på nätterna drömmer han madrömmer. Men med tanke på vad han gått igenom mår han bra. Han har ett ärr på brösten, Ungefär 13cm långt. Och det är ett ärr han ska vara stolt över. det ska vi lära honom. Det ärrer visar att han klarar allt.

Kommentarer
Postat av: mimmi

jaha då sitter man här och gråter igen...vilken resa ni har varit och är med om! jag är så otroligt stolt över er, vilka hjältar ni är, hela familjen!! skickade sms till dig innann idag...verkar inte ha kommit fram. älskar er och längtar tills vi ses! kramar!

2009-02-16 @ 22:21:41
URL: http://mirakelmilton.blogg.se/
Postat av: Tess

Gud vilken resa ni har varit med om. Ni är fantastiska som har klarat av detta så bra! Jag har oxå skickat sms till dig, heller inget svar! Hoppas allt är bra med er nu! Sköt om er. kram

2009-02-17 @ 09:36:21
URL: http://isabellnicole.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0