Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen . Har knappt haft tid och sitta vid datorn men här kommer vad vi har hittat på dom senaste dagarna ;)

Fredag. Åkte vi till Entre med Jessica,Oskar,Sanna och Luca. Gick in på leklanded, Där vi busade med barnen lite. När det var dags för middagsluren gick vi en runda inne på Entre. Hitta ett set och en kofta till lilleman på rean. Rea gillar vi ;)

Lördags. Va jag och Elliot uppe istan med Jessica och Oskar och tittade lite. Köpte bokstäver till Elliots namn som nu sitter på hans väg jätte fina. stora och vita ;) Pappa D hämtade oss istan. Vi ååkte då till hans föräldrar och hälsade på. Li Och Lucy(Elliots fastrar) skulle åka till Turkiet på natten så vi sa hejdå till dom och dom busade lite med Elliot. Vi var hemma vid 7 tiden . Elliot somnade sen åt vi en sen middag. Vid 8tiden kom Martin,Jessica och Oskar dom sov över( dom har fått en vattenläcka i deras kök. )

Söndag: Åkte vi till FolketsPark med Dicks bror och hans familj. Vi hälsde på djuren och gungade och Alice och Max åkte karuseller. På kvällen lagade vi en god middag eller Jessica lagade en god middag ;)

Måndag: Träffade vi Morfar inne i Limhamn vi följde med honom när han skulle äta då fick även Lilleman sin lunch efter det träffade vi äntligen Annika. Det var såå roligt och träffa henne vi snackade på i nästan 4 timmar och Guuud vad jag har saknat henne ;) Lilleman charmade henne. Man märkte att även han gillade henne ;)

Tisdag: Idag var vi för sista gången på Öppna förskolan. Dom ska ha sommar uppehåll och när dom börjar igen går lilleman på dagis. Ska försöka gå dit nångång när jag är ledig med honom ;)
Just nu sitter jag och Jessica och kollar på Ugly Betty grabbarna sover och männen kommer snart hem igen ;)
På torsdag  åker vi till Klippan ska bli härligt med en mini semester med dom ;)


       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0